Надеждата последна умира!
така като гледам няма много кандидати за тази сесия( поне от този форум ,който са се записали) пък всеки се надява да получи дата за интервюто в най-кратки срокове.
А в крайна сметка по-важно интервюто да е успешно независимо колко време ще мине.
vaniliq....този форум е само ориентир.Тук не пишат всички.И ние се надявахме декември да сме на интервю,но както виждаш...
За тях водеща е датата на акюзето.От него до интервю трябва да има между 3-6 месеца.Това е!
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Mi6o76 каза: "vaniliq,по принцип има шанс,но имай впредвид,че чакаме от юли-август 2008 покани.Първите покани ще са за тази група.Ако тепърва пращате докс вероятноста поне според мен е по-малка/адекватен на нашият случай подадохме на 28.08 и последните,които хванаха интервюта краят на 2008 бяха с дата 22.08/.Понеже се чакат евентуално май-юни,а вие подавате февруари....незнам,по-скоро си мисля,че няма как да стане понеже поканите пристигат към краят на март."
Не съм сигурен, че поканите ще са разпределени по групи на подаване. Ние изпратихме нашите документи в края на август 2008 и получихме покана за интервю в края на септември за декемврийската сесия (успешно премината ). Не знам защо са забавили вашите покани във Виена...
sdgroup Има ред,определено!Има и други хора от август които чакат.Не сме само ние.По принцип писахме на Лиза,че искаме да се явим за декемврийската сесия .Получихме любезен отговор,че документите са ни в етап на разглеждане и да изчакаме търпеливо в следващите 6 месеца.Иначе имаше много свободни места за интервю,определено!
Mi6o76 написа:kurta 007:Понеделник вероятно ще го ъпдеитват,следете тук
Само където и те не са ориентирани точно кой понеделник.
Пишете на Лиза Шраибер ,жената дава информация и поне ще ви ориентира кои месец ще са интервютата....по принцип поканите ги пращат поне 40 дена преди тва така че ще е лятна сесия като гледам
аааа 10x kurta007 !Засега няма да пишем.Вече писахме за декемврийската,нали се сещаш да не реши,че прекалено се натискаме.Аз мисля,че в краят на март началото на април ще почнат да пристигат.С две думи вижда се началото на Края и голямото чакане.
От предишните сесии имате ли спомен в официалният сайт кога се обновяват датите за сесиите,че за тази 2009 година са напараво като в лунно-слънчево затъмнение някакво :idea: Не мога да разбера каква е тази тайнственост или ще ги качат в момента в който получим поканите.Не мога да разбера вече какъв им е проблема?!