bilet do BG

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

bilet do BG

Мнение от KolioBalkanski »

koito moje, molia otgovorete na 2 vaprosa:
kakva e dobra cena za bilet do BGto prez liatoto?
prez interneta li si kupuvate ili prez agenti?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

През агент. Това са координатите на моята агентка (тя ми даде най-добри цени за един и същ полет в сравнение с останалите 5 на които звънях):
(905) 271 1271 - Диана

Не мога да ти кажа какво значи добра цена - зависи кога и с коя компания искаш да пътуваш.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Sneji написа:През агент. Това са координатите на моята агентка (тя ми даде най-добри цени за един и същ полет в сравнение с останалите 5 на които звънях):
(905) 271 1271 - Диана

Не мога да ти кажа какво значи добра цена - зависи кога и с коя компания искаш да пътуваш.
meрци Снейи
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Снежке,
с австрииците какква цена ти даде?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Вече не помня точната сума, защото беше преди 2 месеца и в последствие отмених тази резервация. Във всеки случай беше с по 30$ на билет по-ниска от следващата най-добра цена (става въпрос за един и същи полет, един и същи ден). Странното е, че една от агентките ми даваше с по 100$ на болет над цената на Диана (става въпрос все за полет с австрийците). Не мога да си обясня по друг начин разликата, освен, че може би комисионната при Диана е по-ниска.
Rosi

Мнение от Rosi »

sasho71 написа:Снежке,
850$ za vuzrasten s agentka ot Montreal
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Rosi написа:
810$
kakto vijdame si zavisi ot agentkite :) v moia sluchai (deto mrazia da me obslujvat po bulgarski ne liubezno i da me tretirat kato idiot) nai-liubeznata i nai-dobra rabota svarshi..
Rosi

Мнение от Rosi »

sara написа:
Rosi написа:
810$
kakto vijdame si zavisi ot agentkite :) v moia sluchai (deto mrazia da me obslujvat po bulgarski ne liubezno i da me tretirat kato idiot) nai-liubeznata i nai-dobra rabota svarshi..
sara, zavisi ot sezona.Ti sega si v Bg, nali?Men za mesetz april mi dava6e na 760$.A za juni mesetz sa 1050.Taka 4e ne e samo ot agentkata :D :D :D
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ева, юни, австрийците, $950.
Обаждаш се на всички българи и питаш, това е според мен системата.
И друга "азбучна" истина е, че БГ агенти ще дадат най-добрите цени. Просто който която дестинация продава най-добре, там са му най-изгодни договорките с авиокомпаниите.
Rosi

Мнение от Rosi »

ssttoo написа:Ева, юни, австрийците, $950.
Обаждаш се на всички българи и питаш, това е според мен системата.
И друга "азбучна" истина е, че БГ агенти ще дадат най-добрите цени. Просто който която дестинация продава най-добре, там са му най-изгодни договорките с авиокомпаниите.
Za koi juni stava vupros? 6toto do 17 juni sa edni zenite, posle sled kraia na u4ebnata godina ska4at.Ina4e i nie sistemno si prilagame taia sistema. :D
Аватар
No667

bileti

Мнение от No667 »

Montreal - Eva ili Milena: 1-800-764-4479

Toronto - Diana: 1-877-525-2138

Ot Winnipeg si kupuvat ot tiah bileti i sa na prilichni ceni,sega edno semeistvo si kupi za kraina na May mesec na cena 1050$ vsichko taksi vklucheni,kraina cena e tova.
polet s AirCanada Winnipeg-Toronto i posle s Lufthansa do BG
I vatreshnite linii sa vklucheni v tazi cena daje.

Taka che proveriavai pri tiah i chakai da izkochi dobra oferta !!!
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Az si kupix ot Eva i Milena za mai mesec bilet po 945 dolara -s avstriicite.Megdu drugoto niakoi shte putuvali na 8mai za BG.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

IRA,
blaze ti, s avstriizite e istinsko udovolstvie patuvaneto :beer: shte razkajesh kakvi filmi si gledala i kolko igri si razuchila, na men vremeto ne mi stigna da gi razucha
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Tonyka

Bilet 1335$

Мнение от Tonyka »

Kakvi ca tezi tseni vie vci4ki c vrazki li cte??? Az rezervirax za 6terkata -12 godi6na i "6tactlivo" polzva6ta ce ve4e c bilet za vazracten za 30 uni - vra6tane 23 avguct c Avstriitsite ot Milena i Eva na ctraxotno colena tsena: 1335$ !?!?!
Niakoj moje li da mi kage "po-evtin agent" SVP.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ami to avgust mai biletite sa po skupi.Puk nali i olimpiadata e togava sigorno shte e po-trudno da se nameri bilet.
sasho71 nadiavam se da si prav.ina4e shte umra ot skuka.ne mi ponasiat tia dulgi poleti vseki 5 minuti si gledam 4asovnika.A predniat put poleta beshe samo 6h30m sega shte letia 8h-ugas.
Заключено