относно DEMANDE DE RÉSIDENCE PERMANENTE и документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Zora

относно DEMANDE DE RÉSIDENCE PERMANENTE и документи

Мнение от Zora »

Здравейте, да попитам в < Списък и инструкции относно изискваните документи до Букурещ> пише:

DEMANDE DE RÉSIDENCE PERMANENTE
Молба за постоянно пребиваване
Проверете дали сте попълнили добре и подписали формуляра
Попълвайки и разпечатвайки формуляра, аз не виждам къде точно трябва да го подпиша? Моля дайде разяснение
и
Още един въпрос относно документите - актове за раждане и граждански брак - изпратили сме оригиналните преводи(френски) и копия заверени от нотариус към Виена, при нас имаме техните копия, та питането ни е тези копия вършат ли ни работа или трябва отново да ги заверим нотариално и съответно да направим преводи.
Таня

Мнение от Таня »

Здравей!!! Актовете за раждане с оригиналния превод и сега са си у мен. И във Виена, и в Букурещ пратих копия на преводите. А нотариална заверка правих само на дипломи и разни удостоверения от курсове, преди да се преведат. Така че, според мен не носи нищо при нотариус, преснимай си още веднъж копията, които имаш, за да си оставиш по 1 екз., и ги пращай. Много успех!!!
jogo

Мнение от jogo »

Относно формуляра. Ние също се чудихме, но го подписах някъде в долния край, за всеки случай. Няма да ви го върнат ако е подписано.
bambi76

Здравейте!

Мнение от bambi76 »

На етап Букурещ,ние изпратихме следните документи:
1.Дубликати на (оригинали +превод)- актове за раждане и граждански брак.
2.Оригинал+превод на свидетелства за съдимост(на всеки член на семейството).
3.Оригинали на сертификати за селекция за Квебек(които се дават на интервюто)+ документа за финансова независимост.
4.Документ за заплатена такса до Букурещ.
За основния кандидат -оригинали на следните документи:
1. Demande de Residence permanente- 1 бр.
2. Annexe1- 1 бр.
3. Annexe5- 1 бр.
4. Renseignements s`adition.
За придружаващия кандидат:
1. Annexe1- 1 бр.
2. Renseignements s`adition.
За всички членове на семейството- снимки - x 6 бр. на човек и копия от международните паспорти-нотариално заверени.
Надявам се,да съм била полезна.
Zora

Мнение от Zora »

Благодарности на всички! (Направо се побаркахме от документация :D ) Успехи!
Публикувай отговор