Съвета да се отиде при специалист не е удачен тук (не че е лош съвет)

Maкар и аз да съм един от тези специалисти, вече съм писал тая тема - search ще ти помогне.Yahoo! написа:Тема за които има нещо наум да максимизира върнатите пари на само-попълващите.
Съвета да се отиде при специалист не е удачен тук (не че е лош съвет)
Аз винаги имам един въпрос, тоест два:ivan1901 написа:Аз винаги съм си попълвал декларациите сам с помоща на софтуер и държавата винаги си ми е връщала пари (един път малко по-малко отколкото поисках, ама здраве да е). Ако си вземете добра програма, тя сама ви показва всички възможности. Трябва си и малко четене разбира се, но според мен си заслужава.
Но да си призная ако имах фирма, едва ли щях да я карам така ...
разбира се това е нереалистична сума за персонална декларация и се съмнявам да си я платил, но карай ...kralimarko написа:az platih $250 minalata godina na edin star moshennik-grak
Надявам се нямаш нищо против да ти отговоря аз (понеже имаме опит с ufile.ca), пък и ще съм точно по темата:poumpy написа:ivan1901 написа: Аз винаги имам един въпрос, тоест два:
1. колко струва една такава програма ?
2. колко време инвестираш в четене и попълване ?
Сега тези двете стойности в пари, по-малко ли са от таксата на специалиста ?
Въпросите ми станаха 3
Другото, което аз се сещам са картите за градски транспорт също се приспадат т.е в програмата има място където може въведете сумата като разход.bgmontreal написа: Maкар и аз да съм един от тези специалисти, вече съм писал тая тема - search ще ти помогне.
Ако смяташ, че времето ти не е по-скъпо от това което ще ни платиш наистина е добра идея да потърсиш форума.
Относно това, че излизало еднакво - ако случая ви е елементарен сигурно ще е така, но всеки който в последните години се е възползвал от моята оферта за проверка на старите декларации се е убедил, че не току така се учи Taxation 2 години.
Ако един път през годината не ви се дават пари за да спестите (или най-малко сте сигурни) в изготвянето на данъчните декларации, то си е ОК, но 30тина% спестявания (това е средната данъчна ставка) за повечето хора е важно и са готови да платят за това.
Ако сте се местили В КАНАДА (пътуването ДО Канада не се брои) не забрявайте moving expenses
Има определени правила, но ако сте се преместили 40км по близко до работата, то със сигурност сте ОК и имате данъчен кредит за ползване
1. 40$ за програмата и попълних на 4 човека.poumpy написа:Аз винаги имам един въпрос, тоест два:ivan1901 написа:Аз винаги съм си попълвал декларациите сам с помоща на софтуер и държавата винаги си ми е връщала пари (един път малко по-малко отколкото поисках, ама здраве да е). Ако си вземете добра програма, тя сама ви показва всички възможности. Трябва си и малко четене разбира се, но според мен си заслужава.
Но да си призная ако имах фирма, едва ли щях да я карам така ...
1. колко струва една такава програма ?
2. колко време инвестираш в четене и попълване ?
Сега тези двете стойности в пари, по-малко ли са от таксата на специалиста ?
Въпросите ми станаха 3
Ето и моята ситуация:survivor написа: Сега аз да те питам:
1. Ти колко плащаш на твоя данъчен съветник?
2. Ти ли ходиш в офиса му, или той идва при теб?
3. Когато учеше редовно безплатно ли ти излизаше попълването на данъчната ти декларация при него?
4. Колко време стоиш в офиса му?
Имам добри отзиви от приятели за бгмонреал, въпреки че техните ситуации са били елементарни от данъчна гледна точка.