ледени фигури

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Таня

ледени фигури

Мнение от Таня »

Здравейте!!! Някой може ли да каже нещо за изложба (или незнам как се нарича) на ледени фигури в Монреал?
Днес отидохме на Фет де неж, аз незнам защо съм си внушила, че там ще видим въпросните фигури от лед, но нямаше такова нещо. Затова пък се пързаляхме на едни гуми по едни дъъъълги пързалки, супер беше. Другия уикенд пак ще има - в парка Жан Драпо.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ами аз точно там съм ги гледала фигурите, преди 2-3 години. Не беше нещо голямо.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

Незнам къде си гледала ама в неделя бях там на парка Жан Драпо и снежните фигури си бяха там.Майтапа настрана, като ходих в неделя имаше,ама не много ,обаче тая седмица мисля ще са повече защото имаше снежни блокове приготвени за дялкане.Даже гледах как в момента скулптори извайваха шедьоврите си .
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

островът е голям, трябва да се гледа на правилното място :wink:
откъм кея, където пристигат корабчетата и е големият паркинг - отзад на басейна :beer:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Публикувай отговор