Мнение за Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
pumpy

Мнение от pumpy »

Ти наистина имаш проблем със смилането на написаното:
Жени написа:
poumpy написа:......по закон не можеш да имаш повече от една валидна в Канада книжка......
....и след като получи канадска, сащ книжката автоматично му става невалидна. Системата им е някак си свързана и веднага им става ясно кой каква книжка е имал и т.н.! :wink:
Аз карах в Колорадо 12 месеца с кебекарска книжка и то съвсем законно. Веднъж сменена, обаче, SAAQ e служебно уведомен и кебекарската ми става невалидна, НО трябва да си я АНУЛИРАМ лично в SAAQ , защото ако не го направя и се появя в Кебек с колорадската книжка ще отнеса глоба при проверка. Ако си я анулирам, мога да карам в Кебек до 90 дни с колорадската и после трябва да я заменя за кебекарска пак.
Личен опит от последната седмица.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Rall

Мнение от Rall »

anxeli написа:Бг книжката никога не е била валидна в Канада, валидна е само международната, за 3 месеца. Някой опитвал ли се е да кара с бг книжка първите 3 месеца ? Как ще я прочете полицая?
Абе и от книжки разбираш колко и от кучета :D :D :D

Не си даваите парите за тая глупава тапия от СБА, б канада нчма да ви послужи за нищо!!!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paradisa

Мнение от Paradisa »

:)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от Paradisa на Съб Яну 07, 2012 1:38 am, променено общо 1 път.
Документи до Виена (спонсорска процедура) : 08.08.2009
Permanent resident виза : 28.10.2010
Кацнала на Канадска почва : 14.01.2011

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is God's gift, that's why we call it the present!
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Paradisa написа:Здравейте,
:D Скоро ми предстой брак с канадо-американец :P :P и евентуално преместване в Канада :roll: и чета тук да се информирам за животеца там...мноого полезна инфо, мерси :wink: , но най-вече ми е много забавно с вас. Големи веселяци сте всички само така.. :beer: че ако е много сериозно..то не е живот..Наздраве и успехи на всичко ви!! :D
А вие двамата, така, на живо видяхте ли се, поживяхте ли заедно? Само питам. Щото си мисля, че е по-важно да познаваш човека, с който ще живееш, отколкото страната, дето ще ходите. Има едно широко коментирано мнение, че Канада разваляла (БГ)семействата, дано вас да ви събере. 8)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Embrace your climate change!
Paradisa

Мнение от Paradisa »

аххх...дано това мнение не ни засегне..но брака е така, както човек си го напрви, и не може да обвинява друг :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от Paradisa на Съб Яну 07, 2012 1:42 am, променено общо 2 пъти.
Документи до Виена (спонсорска процедура) : 08.08.2009
Permanent resident виза : 28.10.2010
Кацнала на Канадска почва : 14.01.2011

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is God's gift, that's why we call it the present!
M@ria

Мнение от M@ria »

Има едно широко коментирано мнение, че Канада разваляла (БГ)семействата
Хm. интересно, това май не е коментирано във форума¸Защо пък Канада е виновна за това?

POSTREACT(ions) SUMMARY

pantata

Мнение от pantata »

M@ria написа:
Има едно широко коментирано мнение, че Канада разваляла (БГ)семействата
Хm. интересно, това май не е коментирано във форума¸Защо пък Канада е виновна за това?
предполагам защото стресът, смяната на начина на живот, новият ритъм изкарват на явно страни от характера на хората, които не са били изявени в БГ.. нападат ви и бабите, които живеят с вас по месеци..:) и изведнъж почват противоречията и т.н... то за това не е виновна канада.. и в щатите имам приятели, които се разведоха 2-3 години след пристигането им там..

POSTREACT(ions) SUMMARY

Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Публикувай отговор