Здравейте съфорумци. ИСКАМ СПЕШНО ДА ПОМОЛЯ ЗА ПОМОЩ, КОЙТО ЗНАЕ И МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ:
На 30.05.2008 бях на интервю и бях върната за повишаване на нивото ми по френски. Ходих в Алианса на 10.01.2009 и издържах тест, който беше УЖ за ниво В1 и ми обещеха документ, който така и не получих, защото били нещо пък объркали теста и там какво още и трябвало да държа друг, че дами издадат въпросния сертификат. Аз се ядосах и писах на канадците че искам да ме поканят на второ интервю, за да не се занимавам с тестове и да не си губя времето само. ТЕ МИ ОТГОВОРИХА ОБАЧЕ, ЧЕ НЕМОЖЕ ДА МЕ ПОКАНЯТ НА ВТОРО ИНТЕРВЮ - НЕ БИЛО ПРАКТИКА ДВА ПЪТИ ДА ПРОВЕЖДАТ ИНТЕРВЮТА.
ИСКАТ ОТ МЕН ДОКУМЕНТ ЗА TEF, TEFAQ, TCF, TCFQ, e-tef.
МОЛЯ ИСКРЕНО НЯКОЙ АКО Е НАЯСНО И Е ДЪРЖАЛ ТАКИВА ТЕСТОВЕ, ИЛИ АКО ИМА НЯКЪКВИ МАТЕРИАЛИ, АБЕ СИЧКО КОЕТО ЗНАЕ ЩЕ МИ Е ОТ ПОЛЗА - ДА МИ ПИШЕ И ДА МИ ОБЕСНИ КАКВО Е ТОЧНО ТОВА И КАК И КЪДЕ МОГА АЗ ДА ПОЛУЧА ПОНЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ СЕРТИФИКАТИ
ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА НА ВСЯКА ЕДНА ДУМИЧКА, КОЯТО ПОЛУЧА ОТ ВАС.
МОЛЯ СПЕШНО ЗА ПОМОЩ ОТНОСНО ВЪРНАТИ ОТ ИНТЕРВЮТО
МОЛЯ СПЕШНО ЗА ПОМОЩ ОТНОСНО ВЪРНАТИ ОТ ИНТЕРВЮТО
Виза - 15.06.2010
Канада - 21.07.2010
Канада - 21.07.2010
здравей!
доколкото схващам ще трябва да държиш изпит за някой от изброените сертификати. Ако не ти се занимава с варненския Алианс (щото виждам, че си от Варна), би могла да го държиш в бургаския Алианс например. В София, освен френския институт и ДЕО - ИЧС провежда такива изпити (виж тук: http://www.deo.uni-sofia.bg/html_bg/lic_fr.html). А що се отнася до подготовката и материалите, можеш да попиташ изпитния център където ще държиш изпита. Разгледай също и тази тема: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... enski+ezik
Късмет и стискаме палци!
доколкото схващам ще трябва да държиш изпит за някой от изброените сертификати. Ако не ти се занимава с варненския Алианс (щото виждам, че си от Варна), би могла да го държиш в бургаския Алианс например. В София, освен френския институт и ДЕО - ИЧС провежда такива изпити (виж тук: http://www.deo.uni-sofia.bg/html_bg/lic_fr.html). А що се отнася до подготовката и материалите, можеш да попиташ изпитния център където ще държиш изпита. Разгледай също и тази тема: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... enski+ezik
Късмет и стискаме палци!
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Здравей!
Виждам, че си в трудна ситуация, такава каквато бях и аз преди 1,5г. Само, че при мен сертификат за ниво В1 ми бе искан преди интервюто - за недостиг на точки, но то е почти същото, защото целта пак е сертификата. Но за разлика от теб аз имах доста по кратък срок, който беше 3м. да го пратя във Виена.
Аз направих така: Свързах се с Алианса в Бургас и дори ходих до там /аз съм от Русе/ предварително за да уточня всичко около теста, пък и да се запозная с хората, които ще ме изпитват /това според мен има голямо значение/. След месец упорита подготовка се явих и успях. Всичко мина глатко, като държа да отбележа, че изпитващите са много разбрани и помагат, в това число и директорката на Алианса. Те имат дългогодишен опит в подготовката на кандидат емигранти за Квебек.
Вярвам, че ще успеете.
Bonne chance!
Виждам, че си в трудна ситуация, такава каквато бях и аз преди 1,5г. Само, че при мен сертификат за ниво В1 ми бе искан преди интервюто - за недостиг на точки, но то е почти същото, защото целта пак е сертификата. Но за разлика от теб аз имах доста по кратък срок, който беше 3м. да го пратя във Виена.
Аз направих така: Свързах се с Алианса в Бургас и дори ходих до там /аз съм от Русе/ предварително за да уточня всичко около теста, пък и да се запозная с хората, които ще ме изпитват /това според мен има голямо значение/. След месец упорита подготовка се явих и успях. Всичко мина глатко, като държа да отбележа, че изпитващите са много разбрани и помагат, в това число и директорката на Алианса. Те имат дългогодишен опит в подготовката на кандидат емигранти за Квебек.
Вярвам, че ще успеете.
Bonne chance!

- документи до Виена - 08.05.2007г.
- интервю - 11.06.2008г.- успешно
- направени мед. прегледи - 14.08.2008г.
- покана за визи - 28.10.2008г.
- визи - 15.11.2008г.
- интервю - 11.06.2008г.- успешно
- направени мед. прегледи - 14.08.2008г.
- покана за визи - 28.10.2008г.
- визи - 15.11.2008г.