въпрос за ордените

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Garfildcho

въпрос за ордените

Мнение от Garfildcho »

Здравейте, на всички!

Знам че въпросът ми може да бъде последван от оговори от рода "да беше се поразтърсил първо" или "сто пъти вече е писано" и искам да ви помоля да ги спестите.

Първо потърсих и почетох доста и след това реших да питам.

Моля някой, който вече е извървял пътя, да опише, доколкото му е възможно, в подробности какво е необходимо да направи един български инженер, запътил се към Кебек, за да приравни дипломата си и да стане член на съответния орден.

Благодаря ви предварително!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Vigte na tozi adres
http://www.oiq.qc.ca/

Ina4e az si podadox dikumentite predi okolo mesec i mi kazaxa 4e shte mi razglegdat kandidaturata 5 meseca(neznam kakvo tolkova shte praviat).Iskat da im dadete predvedeni-DIPLOMA I PODLISTNIK S OCENKI,ROGDENNOTO SVIDETELSTVO,PREPORUKI OT RABODODATELI(MNOGO VAGNO) I PODROBNO CV,POd PODROMNO CV IMAM PREDVIT 4E ISKAT DA SI OPISHESH OTKOGA DO KOGA STE RABOTILI NIaKUDE I KAKVO, NO DATITE TRIABVA DA S DATA /MESEC/GODINA A NE OT MESEC DO MESEC.Ami az tova zanesox.Plashtase taksa oklo 480 dolara na 4ovek.
Sled koeto vi davat spisuk izpiti i triabva da si izberete ot nego-kolko zavisi ot tiax,obiknovenno triabva 2 .Ima zadulgitelen izpit po frenski ,niakakva etika i ikonomika.Frenskiat bil na 3 4asti(taka mi kaza edin kolega)-razbirane,razgovor i ese (koeto e nai-trudno).Izpita po frenski e bezplaten i mogesh da xodish kolkoto iskash puti.Moia kolega go vrushtat na eseto ve4e 3puti.
Ami zasega tolkova znam.
Plamen

Мнение от Plamen »

ima edna tema malko po nazad vav foruma za Quebec. ako ne si nameril potarsi po-vnimatelno. ako imash konkretni vaporsi pitai. Nai-dobre v lichno saobshtenie i shte ti obisania ako e neshto konkretno. Anito sashto e v protsedura. Predpolagam che mojesh da pitash i neia.
Заключено