Възможно ли е българин да стане полицай в провинция Квебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

CFS 801 написа:а това отиде кобра и се върна кралска кобра как да се тълкува ,че ми стана много интересно :lol:
Ми тълкува се че отишла гадна гейша и се върнала супер гадна гейша ...
:beer: :beer: :beer:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

да ,ама иам и едно ;отиде в щатите; което малко променя ситуацията ,та ква е разликата м/у щатите и канада като хавата си е все една и съща и кво ;щатите; и подействаха за повишението и.или оня от щатите я налъга,налъга как ше бере рози ,както и тука се лъжем ф тоя форум и кобрата после стана виновна.що не и каза ,че ше чисти еврейски къщи и ше бърше осрани старчески задници щото и на него социалният му статус е дълбоко под вода. :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Бате, ти си се замаял напълно ...
:beer: :beer: :beer:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

ми и мен ме шубе от балдъзата ,кво толкоз странно има :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

CFS 801 написа:ми и мен ме шубе от балдъзата ,кво толкоз странно има :lol:
Опъни и кожухчето и ше видиш как бързо-бързо ше си оправите отношенията ;-)
:beer: :beer: :beer:
Sunny boy
Мнения: 1110
Регистриран на: Нед Юли 27, 2008 2:53 pm
Местоположение: White Rock,BC

Мнение от Sunny boy »

CFS 801 написа:ми и мен ме шубе от балдъзата ,кво толкоз странно има :lol:
Хе,хе..който имал балдъза,барал два г**a.За туй ли купи мотора да е с кош :lol:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

да не се отклоняваме от темата пренасочвайки я към барабанчето на моята балдъза и да се средоточим към причините създали страхова невроза на кандидат имигранта при избора на дрийм кънтри за да можем взаимно да му помогнем. :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Е, ти много хубаво му помагаш ...
:beer: :beer: :beer:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

ми да,като му давам различни варианти за повод за размисъл,щото не обичам да обещавам.
и последно преди да се оттегля от тая тема аджеба :D тоя човк с неговите 40 години има ли шанс да стане кука в кебек щото вие му обещахте ,че тук стига само да искаш и сънищата се збъдват. :cry:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Па от каде да знаеш?
Може да стане кука от GRC ...
:beer: :beer: :beer:
tahumba
Мнения: 6
Регистриран на: Чет Дек 04, 2008 5:58 am
Местоположение: Перник, България
Обратна връзка:

Мнение от tahumba »

--------------------------------------------------------------------------------

CFS 801-а това отиде кобра и се върна кралска кобра как да се тълкува ,че ми стана много интересно

Ще тикажа. Сигурно знаеш израза - я тая каква кобретина е, демек съскащо същество. Никога незнаеш какъв и е кефа. В всеки момент когато е до теб можеш да очкаваш смяна на настроението и и др. подобни неща, даже може и да те нарита. Това беше преди а сега е по зле. Това го напсах защото явно отношението към мен и моето семейство се е променило без да сме го предизвикали с каквото и е. азала е на брат ми, че не и трябваме там. Т.е. дефакто аз не мога да разчитам на брат ми с когото иначе си мисля, че отношенията са ни ОК. Кгато са са искали помощ от нас са я получавали. Надявам се да съм внесъл яснота. Трябва да ти кажа, че тежкият визически труд не ме плаши. Дори и на 40г. съм в добро здраве. Времето ще покаже може или не може.
Аз и семейството ми искаме да емигрираме за Квебек, Канада. Аз съм на 40г., имам 22г. трудов стаж до момента. Интересно какви са ни шансовете за емиграция, и мога ли да започна работа като полицай в Канада.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

tahumba, не виждам кво се занимаваш с разни кобри, баби, тъщи и не знам си кви там които само те разсейват и ти пречат да се концентрираш върху целта си ...
Фърли ги сички които не слушат и само ако някой ден дойдат да ти звъннат на вратата да ти поискат хляб им дай, само че не ги пускай да спят у вас че нали знаеш че кобрите хапят :-)
Аре чао и успех ...
:beer: :beer: :beer:
Rodos
Мнения: 24
Регистриран на: Съб Окт 04, 2003 9:24 am

Re: Възможно ли е бивш български полицай да стане полицай в

Мнение от Rodos »

tahumba написа:Здравейте, благодаря Ви за отговорите и коментарите, но трябва да Ви кажа, че въобще нямам намерение нито да си сменям пола, нито сексуалната ориентация Започнал съм процедурата по емиграция. Брат ми е от 7г. в Колорадо Спрингс, вече е аверикански гражданин, и лятото на тази година си беше в БГ. Каза ми, че може да станеш полицай в щатите дори и със статут на постоянно пребиваващ, доколкото разбира дори и да не си ситизен. В момента е имало търсене на полицаи там. Искам да помоля всички Ви ако е възможно да внесете по голяма яснота по въпроса.


Това което знам със сигурност е следното:
За полицай освен приличен френски трябво и гражданство, за което ще отидат минимум 4 години... Но и това не е невъзможно, но
За надзирател в кебекарския затвор гражданство не трябва, езика е достатъчен на нашето емигрантско ниво, което го придобиваме всички след 3-5-9 месеца... Начална заплата малко под 20 долара, кандидатства се он-лайн, след което те викат на писмен изпит, устно интервю няма - после като издържиш теста идват да ти видят условия в които живееш... В момента има голям недостиг в Монтреал, тъй като от тук хората се преместват винаги във федералния затвор и кебекския винаги търси нови кандидати... Аз познавам трима българи (един бивш полицай), които работят там - един от тях пристигна в Кебек това лято...
Успех
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

та викаш в кой затвор ще ни препоръчаш да се настаним ,в монтреалския или във федреалния :wink:
Rodos
Мнения: 24
Регистриран на: Съб Окт 04, 2003 9:24 am

Мнение от Rodos »

По-добре се настани в района на Жан Талон или някои части на Кот де Неж - там ще имаш по-голямо чувство, че си наказан от живота :D
Публикувай отговор