Ето Ви и подаръка
Айде весели празници на сички, много любоф, здраве и щастие.
-
Marginal39
Айде весели празници на сички, много любоф, здраве и щастие.
Да сте ми живи & здрави, дерзайте и не забравяйте че който нож вади, сам пада ф него 
Ето Ви и подаръка

Ето Ви и подаръка
-
Marginal39
Весели празници на всички.
Хълман заминава с една дипломатска дъщеря за Маями, ще ви чете по малко ама за писане не знам дали ще остане време.
Гледайдте ония социалстите в другия подфорум да не си изтрепат и да не похарчат социала по празниците че после пак ще реват че нямало справедливост по земята.
Хълман заминава с една дипломатска дъщеря за Маями, ще ви чете по малко ама за писане не знам дали ще остане време.
Гледайдте ония социалстите в другия подфорум да не си изтрепат и да не похарчат социала по празниците че после пак ще реват че нямало справедливост по земята.
-
Linko
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Че той откъде да знае бе, Маргинале, да не би да е спал с нея. Това не е по дипломатски т.е. не е дипломатично някак си. С тия дипломатски щерки само се вечеря на свещи или пък се закусва без свещи, гледат се звездите от терасата или пък задния двор на ПМ.Marginal39 написа:Хълка, дипломатската щерка девица ли е?
![]()
![]()
Нищо не знаеш ти за дипломатския живот на мравките, Маргинал.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
Marginal39
Демек искаш да каеш ДИПЛОМАТИЧНА КОЛЕДА и дипломатична нощLinko написа:Че той откъде да знае бе, Маргинале, да не би да е спал с нея. Това не е по дипломатски т.е. не е дипломатично някак си. С тия дипломатски щерки само се вечеря на свещи или пък се закусва без свещи, гледат се звездите от терасата или пък задния двор на ПМ.Marginal39 написа:Хълка, дипломатската щерка девица ли е?
![]()
![]()
Нищо не знаеш ти за дипломатския живот на мравките, Маргинал.![]()
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев