А, и аз съм на същото мнение, за кво да объркваме хората които се още се чудят дали да се установят в Чукотка или не ???valioiko написа:Ами и тва е вариант. Всеки да ходи където си иска ама да не бръщолеви глупости където и да е

Кой си ти, че да даваш определения на въпросните хора и кой ти дава право да ги съдиш. И с какво си мислиш, че си по-добър от тях? О по какъв начин ти пречат те, тръгнали да си търсят къмета и щастието? От хляба ли ти взеха?CFS 801 написа:няма такова нещо,ти не си такъв човек,а аз с горното исках да отбележа само ,че дипломите на болшинството присъстващи в канада имат стойност на тоалетна хартия.не случайно тук никой не иска да ти скива дипломата ,а се интерисува кво можеш.
плачевното в случая е ,че една огромна маса негодяи от България с дипломи се изсипа тука с мисълта ,че късчето хартия в джоба ги прави смарт,ама не са ,щото който е смарт не му се налага да гони михаля.
след това ми изказване очаквам активизация от страна на ревльовците за дежурната чалга и заради бъдещето на децата,демек ше завъртим изтърканата плоча в търсене на утеха колко сме негодни.
batka дуплекса, дето стана триплекс и после 100плекс и фъкъса за 50К, би трябвало да ти тежат поне 500К - много си скромен с тия 200КCFS 801 написа:аз съм почти реализиран в канада .имам над 200к в активи и се надявам напролет като поразпродам това онова да ги удвоя.стигат ми да ми носят прилични нетрудови доходи с които да си живея добре в Бг.макар и без ;призната диплома;.аз всъшност и диплома нямам и що ми е .по се харесвам такъв стрийт смарт отколкото реализиран тъпанар с диплома в канада.![]()
![]()
сигурен съм, че го знаеш от опитCFS 801 написа:... исках да отбележа само ,че дипломите на болшинството присъстващи в канада имат стойност на тоалетна хартия.
прав си - аз работя с реалностиCFS 801 написа:бгм... 200к са кеширани,останалите 500к са пасив ,ама тия неща не са за твоя мозък.глей си списанийцето там,цоцай си държавата и балъците новопоканачени българи и не си ври гагата в неща които не разбираш
С други думи системата го е подлъгала с щедри обещания за печалби и безгрижен живот, след което го е прекарала да тегли кредити за ламарини и бараки като му е създала илюзията, че са негови и т.н. Стиснала го е яко за топките като с менгеме и сега батката има силици само да пищи и брои дните до обещаното освобождение т.е. завръщане в родината, ама не знае горкия че е заробен до живот. И пак брои дните, горкият, и брои...и брои....все отначало и все са си толкова.CFS 801 написа:аз нямам нищо което да ме прави по различен за да имам излишни,просто съм се вградил в системата успешно,демек съм Реализиран