При кой ходите на зъболекар?
Свършил ми е лимита за годината от бенефитите и сега 2 седмици преди началото на новата година трябва да плащам пълна цена.
Зъболекарката ми не иска да вземе от лимита на сина ми или мъжа ми и да го пише уж, че е работено по техните зъби.
Знам, че много други зъболекари го правят...
Вие знаете ли такъв в Торонто?
Зъболекар в Торонто?
Re: Зъболекар в Торонто?
а не е ли по-лесно да го пише на теб, след 2 седмици ? Толкова ли е несговорчива и толкова ли е спешна манипулацията ?anju написа:При кой ходите на зъболекар?
Свършил ми е лимита за годината от бенефитите и сега 2 седмици преди началото на новата година трябва да плащам пълна цена.
Зъболекарката ми не иска да вземе от лимита на сина ми или мъжа ми и да го пише уж, че е работено по техните зъби.
Знам, че много други зъболекари го правят...
Вие знаете ли такъв в Торонто?
Просто невероятни, моя зъболекар работеше още от септември по лимита за другата година ...
тук намерих трима българси зъболекари:anju написа:Не знам, не ми предложи такова нещо. Kато й казах да пише че е за мъжа ми, казва "it's against the law", ако я хванели щели да й отнемат лиценза, 10 години пазели рекорд застрахователните компании и пр.
Не знам как го правят другите.
На мен ми е спешно, защото ме боли доста ...
http://bulbiz.com/index_pages/distribution_2007.asp
не го смятай като препоръка (не съм ходил при никой от тях). просто може да проявят повече разбитане от някоя зомбирана канадска зъболекарка