Зъболекар в Торонто?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
anju

Зъболекар в Торонто?

Мнение от anju »

При кой ходите на зъболекар?
Свършил ми е лимита за годината от бенефитите и сега 2 седмици преди началото на новата година трябва да плащам пълна цена.

Зъболекарката ми не иска да вземе от лимита на сина ми или мъжа ми и да го пише уж, че е работено по техните зъби.
Знам, че много други зъболекари го правят...
Вие знаете ли такъв в Торонто?
pumpy

Re: Зъболекар в Торонто?

Мнение от pumpy »

anju написа:При кой ходите на зъболекар?
Свършил ми е лимита за годината от бенефитите и сега 2 седмици преди началото на новата година трябва да плащам пълна цена.

Зъболекарката ми не иска да вземе от лимита на сина ми или мъжа ми и да го пише уж, че е работено по техните зъби.
Знам, че много други зъболекари го правят...
Вие знаете ли такъв в Торонто?
а не е ли по-лесно да го пише на теб, след 2 седмици ? Толкова ли е несговорчива и толкова ли е спешна манипулацията ?
Просто невероятни, моя зъболекар работеше още от септември по лимита за другата година ...
anju

Мнение от anju »

Не знам, не ми предложи такова нещо. Kато й казах да пише че е за мъжа ми, казва "it's against the law", ако я хванели щели да й отнемат лиценза, 10 години пазели рекорд застрахователните компании и пр.
Не знам как го правят другите.
На мен ми е спешно, защото ме боли доста ...
becks

Мнение от becks »

anju написа:Не знам, не ми предложи такова нещо. Kато й казах да пише че е за мъжа ми, казва "it's against the law", ако я хванели щели да й отнемат лиценза, 10 години пазели рекорд застрахователните компании и пр.
Не знам как го правят другите.
На мен ми е спешно, защото ме боли доста ...
тук намерих трима българси зъболекари:

http://bulbiz.com/index_pages/distribution_2007.asp

не го смятай като препоръка (не съм ходил при никой от тях). просто може да проявят повече разбитане от някоя зомбирана канадска зъболекарка
jet

Мнение от jet »

я някой да обясни какви са тези лимити
anju

Мнение от anju »

Мерси Бекс, гледам двамата са в една сграда.
А някой посещавал ли ги е?

jet, Лимитите зависят от вида на бенефитите.
Ако нямаш бенефити плащаш всичко от джоба си (освен ако нямаш някой разбран зъболекар).
Публикувай отговор