Може и да не е необходимо да ги "тормозите", все пак при нас поканата дойде по мейл, а предполагам че на хартия ще дойде едва след няколко дни. Следователно може да се предположи, че и при вас ще е така
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
не мога да трая да чакам питай ме как съм си дочакала децата по девет месеца .Както и да е дано урте да се похвалим и ние пък колкото до тормоза бота им едва ли ще се впечатли много
silPa поздравлени и от нас. Би ли написал на кой мейл прати запитването, да не би аз да бъркам мейла нещо, защото два пъти им писах и никакъв отговор досега.
Здрвейте, пожелаваме ви весело изкарване на коледните и новогодишни празници.Сигурно ставаме банални с този въпрос, но някой да е получавал покани за визи през тази или миналата седмица...Нас направо ни забравиха, повече от 6 месеца от както подадохме документите до Букурещ....Дано новата година донесе радост и щастие на всички
Честито "Рождество Христово" на всички чакащи покана,весело посрещане на 2009 година и да се надиаваме че сте дочакаме тази покана. Как да си повдигнем настроението като всеки ден очакваме И-меил,сили вече не ни останаха,дано новата година да е още по добра от старата и да достигнем там за кадето сме се запътили!
Честита Коледа на всички!
да се похваля най-накрая и аз .днес пристигна покана за виза по мейла ,след запитване от моя страна на 19.12.
късмет на всички ,чакащи покани.
Весели Празници!
28.12.07-док.за виена
24.04.2008 покана за интервю
25.06.2008-15.00 интервю-успешно
13.08.2008 док.за букурещ
25.09.2008 баркодове
29.09.2008получени медицински
17.10.2008 направени медицински-7.11-ОК
29.12.2008 покана за виза
11.02.2009ВИЗИ