колет с лекарства?
колет с лекарства?
здравйте,искам да Ви попитам дали някой е получавал колети с лекарства от БГ и дали има ограничения за количества и задължително ли е в БГ пощата да се заяви че са лекарства?
ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР:
БОТЕВ 1912 !!!!
БОТЕВ 1912 !!!!
.
До колкото знам има забрана в Европейския съюз за "разнасяне" на лекарства чрез пощите. Така, 4е...
Здравей!Аз съм получавала няколко пъти колети с лекарства от България.Няма никакъв проблем.Изпращали са ми ги с нещо друго в колета и мисля че не са заявявали че в колета има лекарства.Нека да пробват в пощата.Мисля че си затварят очите и не създават проблеми,защото дори и цигари съм получавала в колет.Успех!
В Бгпост имат колет до 2кг,мисля ако го напалня с лекарства дали на нашата митница няма да се заядат.За канадците едва ли ще е проблем.Мисля да пиша сувенири на пакета(с една картичка вътре),иначе вероятно ще искат да представям преведена епикриза или нещо подобно
БОТЕВ 1912 !!!!
БОТЕВ 1912 !!!!
Колетите се проверяват от канадската митница. На мен са ми пращали цигари - някои от колетите минаха, но на последните два ми сложиха акциз и мито. Така, че имай предви, че може да ти конфискуват това което пращаш.botevista написа:Ами едното е медикамент за астма,който има приложение и в спорта,но тук разбира се го няма изобщо.Даже в пощите продават специални кутии за колети или може направо да използвам от обувки и да сложа поне 20 опаковки,по-малко няма смисъл
Ако целта ти е да вкараш фитнес суплементи, които не се продават тук, по-добрия вариант е да поръчаш от някой голям американски сайт. Ако лекарството, което искаш да вкараш е кленбутерол, мисля, че в САЩ не е забранен, но в канада без рецепта няма как да го купиш. То тук и л-карнитина е забранен

да за клен става въпрос и се надявам да мине.Поръчвал съм от щатите разни суплементи ката йохимбин,който тук също е забранен,бяха отваряли колета защото името отгоре беше написано кофти,но си го получих.Ако има проблем ,най-вероятно ше е от бг страна,тия тука едва ли са чували за кленбутерол
БОТЕВ 1912 !!!!
БОТЕВ 1912 !!!!
Поне веднъж годишно получвам медикаменти от България и до сега не е имало никакъв проблем,даже майка ми на няколко пъти беше писала в митническата декларация какво точно изпраща. Един единствен път бяха отворили колета,без да конфискуват нищо,само бяха добавили писмо да не поръчвам такива количества (бяхме попрекалили с опаковките антибиотик
Успех
P.S.Да не си помисли някой,че непрекъснато сме болни
Изпращат ни ги хей така, за всеки случай 

Успех

P.S.Да не си помисли някой,че непрекъснато сме болни

кленбутерола не минава в Канада ако го хванат: опит на приятел: от няколко пратки му хващат едната и му го конфискуват, следващите пратени вече на друг човек и адрес минават пак безпроблемноbotevista написа:да за клен става въпрос и се надявам да мине.Поръчвал съм от щатите разни суплементи ката йохимбин,който тук също е забранен,бяха отваряли колета защото името отгоре беше написано кофти,но си го получих.Ако има проблем ,най-вероятно ше е от бг страна,тия тука едва ли са чували за кленбутерол

Специално за кленбутерола, моя познат ми каза че си го внася в шише от аспиран 100 бр. Изхвърля аспирина и пълни вътре кленбутерола и си го носи в багажа. Сега дали е логично да се получава аспирин от майната си, по пощата е друг въпрос, но и това е вариант...
- optics
- Модератор
Днеска отивам в близката аптека и викам - имате ли калиев перманганат. Първата служителка не беше чувала въобще кво е туй. Отиде при шефката, която като чу, ме изгледа все едно съм питал за C-4.
Няма вика, никъде в Канада няма, много е опасен....
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Вярно са ти казали. Може да се използва за получаване на първичен експлозив и е доста силен окислителoptics написа:Днеска отивам в близката аптека и викам - имате ли калиев перманганат. Първата служителка не беше чувала въобще кво е туй. Отиде при шефката, която като чу, ме изгледа все едно съм питал за C-4.
Л-карнитин има открито по рафтовете във всеки магазин за суплементи, даже Ефедрин, DHEA съм купувала, всъщност всичко има, трябва само да си го поискаш тихо и го вадят изпод щанда
. Имат си начини за вкарване в Канада, не е с колети
. Може и да мине, но ако не мине ще те флагнат и ще ти ровят всяка пратка
.
Упс, това в Торонто де, за Монреал май не важи. Торонто е на 5 часа
.
Оптикс, има много по-цивилизовани начини за дезинфекция
...
Калиев перманганат оправдавам само в емърждънси пакет на войник, катерач или някакъв друг сървайвър, който не може да носи много багаж и му трябва нещо трайно
.

Упс, това в Торонто де, за Монреал май не важи. Торонто е на 5 часа

Оптикс, има много по-цивилизовани начини за дезинфекция

Калиев перманганат оправдавам само в емърждънси пакет на войник, катерач или някакъв друг сървайвър, който не може да носи много багаж и му трябва нещо трайно

Циганите - на Сатурн !