Чувствате ли се у дома си в Канада ???

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор

Каде бихте живяли ако имахте достатъчно средства за да не се лишавате почти от нищо ???

В Канада разбира се, за какво съм си загубил (загубила) толкова време и усилия да си построя живота отново тука иначе ???
17
29%
В България разбира се, тука съм ЕДИНСТВЕНО по икономически причини и ако един ден събера достатъчно пари ВЕДНАГА ще се завърна в Родината ...
10
17%
Все ми е едно: "Ubi Bene, Ibi Patria" (преведено на български: "Там кадето е добре, там е Родината".
21
36%
Бе ква Канада, ква България, аз нямам време да се обърна от кариери, деца, бизнеси и т.н. а ти искаш да мисля за това каде би ми било по добре ...
3
5%
Нито в Канада, нито в България, тука съм временно, не е това което изглеждаше когато попълвах молбата за постоянно жителство в Канада.
7
12%

Общо гласове: 58
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Marginal39 написа:Е, Слънчо, много слабо братчед ...
:beer: :beer: :beer:
Абе то е щот съм непросФетен,ама сега като чета тука ще наваксам.Честна пионерска :lol:
danielle

Мнение от danielle »

CFS 801 написа: Аз поне имам мотор с кош и като се напия някъде моториската ме отнася с него без да ми се налага да пазя равновесие на задната седалка. :D
ей тaтенце, а мен да не ме забравиш някъде по пътя.. оглеждай се zа даниелка :wink: :llove:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

CFS 801 написа:Ама нямаш Ролс Ройс,значи не вървиш. :lol:
Аз поне имам мотор с кош и като се напия някъде моториската ме отнася с него без да ми се налага да пазя равновесие на задната седалка. :D
Абе ти да не си тоя "Ну,погоди" :lol: и той яздеше мотора с кош :lol:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Аха,не ми ли личи,колко съм готин само. :lol:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

CFS 801 написа:Аха,не ми ли личи,колко съм готин само. :lol:
Аха,то за туй дамите, теб канят да се оглеждаш за тях. :lol: :lol:
ninka83

Мнение от ninka83 »

Marginal39 написа:Та докато е още топъл разговора каде са по хубави хора, тука или там, ето една стаийка, не знам (а и не ме интересува) дали става въпрос точно за Канада, ма ако не е, то поне е за САЩ ...
тази статия не се отваря :? сорри- отвори се.. :idea:
danielle

Мнение от danielle »

Sunny boy написа:
CFS 801 написа:Аха,не ми ли личи,колко съм готин само. :lol:
Аха,то за туй дамите, теб канят да се оглеждаш за тях. :lol: :lol:
така е ... дами канят... :beer: :haplio:
army

Мнение от army »

Абе ти си по сдухан от колкото си мислех. Човеците по америките имат и признават нещо дето звучи така "Family VALUES" Това е което прави живота им съдържателен.А колкото до странство,ако предположим ,че сме тръгнали за едно и също нещо аз отдавна съм там/при нещото/ Интересно ти къде си
Типично по американски ми правиш вятър :wink:
Относно прослувутите ти "американски семейни ценности" :rotfl:
-Абе ти да не си от сткоро тук или американският комунизъм ти е изпил нацяло мозъка:
"Family VALUES" в америка- голям виц :lol: :lol:
А за странството си прав! :wink: , само можеш да гадаеш, Що съм тук??? :?: :lol:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

army написа:
Абе ти си по сдухан от колкото си мислех. Човеците по америките имат и признават нещо дето звучи така "Family VALUES" Това е което прави живота им съдържателен.А колкото до странство,ако предположим ,че сме тръгнали за едно и също нещо аз отдавна съм там/при нещото/ Интересно ти къде си
Типично по американски ми правиш вятър :wink:
Относно прослувутите ти "американски семейни ценности" :rotfl:
-Абе ти да не си от сткоро тук или американският комунизъм ти е изпил нацяло мозъка:
"Family VALUES" в америка- голям виц :lol: :lol:
А за странството си прав! :wink: , само можеш да гадаеш, Що съм тук??? :?: :lol:

НапротиФ.Ти си тук щото се чуФстваш у дома си :lol: :lol: За да е илюзията пълна,докарали са ти и тъщата :wink: :lol: :lol:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

няма страшно,моя кош е като унгарски икарус ,място има за всички пътнички стига само редовно да си дупчат билетите за да не фалира фирмата. :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Американските "фамили валюз" са родителите да си праскат децата а децата да си свиткат родителите :lol: :lol: :lol:
army

Мнение от army »

Тъщата крепи къщата :lol: :beer:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Мойта не ме кефи ...
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Нямам какво да правя, та рекох и аз да се намеся.
Смятам, че мозинството от участниците в този постинг забравиха основния въпрос:"Чуствате ли се у дома в Канада?"
Моят отговор е "Да". И не защото считам, че в България простотията, оскотяването, мутризацията и чалгидзацията на обществото взе необратими измерения.
Защото дъщеря ми това лято, завръщайки се от там, на аерогарата ми каза:"Тате, така се радвам, че си идвам у дома!"
Всеки прави своя живот/дом/ сам. Колкото и да ни е трудно на нашите години, ние с жена ми тук, в Канада живеем по-спокойно и човешки, отколкото там, в България преди...
А тя - България не се е променила много - гледам БГ новините - все е същото - измами, далавери, политическа шуробадженащина, неплатено парно, гладни пенсионери, високомерни "политици"-бивши шестаци от ДС...да продължавам ли да изброявам!?
Иначе - и аз обичам Родината - България, но не и държавата и. Доказателството - в двора ми се развява българско знаме!
Но този двор е в Канада :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

bibco, не е само щерка ти която бърза да се върне от там след като види кво е.
Много хора има такива, аз също бих бил такъв, ма щото съм по балама, въобще не си ходя :-)
Публикувай отговор