[color=blue
Здравейте, радвам се че открих този форум. сега тепърва започвам да кандидатствам, получих втория комплект документи и това ме обнадежди, но имам хиляди въпроси, на които се надявам да намеря отговор с ваша помощ. Първият засега е каква сума трябва да представя, че притежавам, за да имам шанс, при условие, че кандидатствам с приятеля си като conjoint de fait.
второ дали договор от наем само с подписи би се приел като доказателство, че сме живели заедно повече от една година. Те пишат, че се приема договор за наем, но нашите договори ги знаете какви са - един лист хартия и няколко подписа. Какво мислите? Моля ви ,ако някой знае отговора на тези въпроси да ми отговори.
Благодаря ви Анна и Любо
как се доказва живеенето с някой повече от една година
Zdraveite Ani i Lubo...dobre doshli vav foruma...shte vi otgovariame, razbira se...obache ima i edin arhiv kadeto mojete da se rovite na volia v informatsiaonnia potok na foruma...
Dokazateltvata...ami dokazva se che jiveete zaedno po niakolko nachina...dete
...obshti rodnini (tashta, svekarva...) ili obashta ADRESNA registratsia...ako ste registrirani na edin adres poveche ot 1 godina...gotovo. Dogovor sashto varshi rabota. A podpisa...toi e nai-vajen...moia shef tuka niama vaobshte pechat...samo se podpisva...edin pat go pitah zashto a toi mi kaza- "koito ne viarva che sam az- da se obadi i da pita..." taka che spoko...podpisa e vajno neshto...
Dokazateltvata...ami dokazva se che jiveete zaedno po niakolko nachina...dete