Знаеш ли Warrior май е по-добре да не тръгваш.... и не е въпроса, а още по-малко отговора в заплатата ти - това е относителна величина... според мен проблема е, че ти не знаеш какво искаш да правиш и не можеш да вземеш решение за собствения си живот, а още по-малко отговорност за бъдещето на семейството ти. Никой друг не може да го направи вместо теб!
Парите са моментна величина - днес ги има утре ги няма. Зависим си от необясними на логиката закони - дали ще съществува местоработата ти, дали шефа ти ще те държи на работа или пък дали него няма да го отвее някоя буря и да дойде нов.... Дали заради поредните наколенки пред някой /политик, чужденец или просто за собствен интерес/ няма да променят законодателството така, че току що потръгналия ти собствен бизнес ще стане безпредметен....
Естествено всичко зависи и от това доколко си подготвен за да направиш такава стъпка - тук трябват езици /аз в тази част съм зле

така че не съм най-добрия пример/ но! трябват и други работи щот само с езици не става - или трябва да учиш тук или се примиряваш с ниско платена работа. Ако имаш специалност, която да е интересна за тук чудесно, дори и да не са ти перфектни езиците пак ще прогресираш, а езици се учат ... Има обаче една подробност - интересните специалности трябва да са подплатени и с малко поне опит.
Ако ще задаваш въпрос какво е това интересна специалност - ами това е специалност, която става за производството - щот тук хората имат производство - имат и търговия, ама тя е резултат от производството. И администрация имат, ама там влизането е трудно - не че не е сладко, ама точно затова май е трудно.
Така че приятно чудене и маене ....