При пристигане...
При пристигане...
Здравейте,
Скоро летим за Канада през Торонто за Ванкувър. До колкото разбирам емиграционните извършват всички процедури по приемането в страната веднага при влизане. Въпросът ми е ще стигнат ли 2ч и 30 мин време за връзка на летището в Торонто за да ни обработят всички документи и да си хванем следващия полет? Или пък можем да ги помолим да ни оставят на службата във Ванкувър да ни приеме?
Скоро летим за Канада през Торонто за Ванкувър. До колкото разбирам емиграционните извършват всички процедури по приемането в страната веднага при влизане. Въпросът ми е ще стигнат ли 2ч и 30 мин време за връзка на летището в Торонто за да ни обработят всички документи и да си хванем следващия полет? Или пък можем да ги помолим да ни оставят на службата във Ванкувър да ни приеме?
Re: При пристигане...
Трябва ли да сменяте терминала в Торонто, за да излетите към Ванкувър? Това ще ви добави още време.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Напълно са достатъчниВъпросът ми е ще стигнат ли 2ч и 30 мин време за връзка на летището в Торонто за да ни обработят всички документи и да си хванем следващия полет? Или пък можем да ги помолим да ни оставят на службата във Ванкувър да ни приеме?

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Май забравяш че ше минават през имиграции разни ...army написа:Напълно са достатъчниВъпросът ми е ще стигнат ли 2ч и 30 мин време за връзка на летището в Торонто за да ни обработят всички документи и да си хванем следващия полет? Или пък можем да ги помолим да ни оставят на службата във Ванкувър да ни приеме?

НЕ, не забравямМай забравяш че ше минават през имиграции разни ...

- ablood
- Обратна връзка:
Според мен шансът да си изпуснат полета е не по-малък от 90%. И по-малък да беше пак не си струва риска. Забравете!.
Слизане, контрол на слизащите, имиграционни (аз чаках опашка над един час) после други някакви емиграционни (които пък ги нямаше и трябваше да ги чакаме половин час), после чекване... а летището хич не е малко.
Пак казвам - забравете. Даже и с трансфер на багажа, пак няма голям шанс.
Слизане, контрол на слизащите, имиграционни (аз чаках опашка над един час) после други някакви емиграционни (които пък ги нямаше и трябваше да ги чакаме половин час), после чекване... а летището хич не е малко.
Re: При пристигане...
Ако самолета ви пристигне навреме ще имате достатъчно време да минете формалностите в Торонто. Вариант да ги помолите да ви оставят за във Ванкувър наистина няма.eph написа:Здравейте,
Тук следва въпроса билетите ви до Ванкувър ли са издадени или прекачването в Торонто е със друга авиокомпания с отделен билет. Ако билета ви е до Ванкувър и изпуснете връзката не по ваша вина, тогава проблема е на авиокомпанията.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
ама те имиграционните няма закъде да бързатablood написа:Според мен шансът да си изпуснат полета е не по-малък от 90%. И по-малък да беше пак не си струва риска. Забравете!.

мисля, че блудния син малко е преувеличил в процентите, но да кажем, че поставяте на риск следващия полет, може би 50/50.
това с помолването просто забравете. аз чаках повече от час на огромна опашка, след това може би около половин час ме мотаха , след това багажа ......и тн..
мисля, че е подобре да имате повече време...за да няма излишни притеснения.
Добре де,
Понеже виждам много разнородни мнения, ще поставя въпроса така:
Вие, когато влезнахте за първи път в Канада с permanent visa, колко време отне регистрацията при имиграционните на летището? (30 мин, 1 час, 2 часа)
И имаше ли опашка от емигранти или сте се редили на обща опашка с канадците?
Ние летим с полските авиолинии от София (през Варшава и Торонто) до Ванкувър. Точно този полет се извършва 4-5 пъти в месеца, затова се надявам, че е отработен и няма фалове.
Багажа ни ще е чекиран директно за летището във Ван. Освен това кацаме и излитаме на Терминал 1 в Торонто. Всичко това ще спести време, надявам се.
Благодаря за мненията
Вие, когато влезнахте за първи път в Канада с permanent visa, колко време отне регистрацията при имиграционните на летището? (30 мин, 1 час, 2 часа)
Ние летим с полските авиолинии от София (през Варшава и Торонто) до Ванкувър. Точно този полет се извършва 4-5 пъти в месеца, затова се надявам, че е отработен и няма фалове.
Багажа ни ще е чекиран директно за летището във Ван. Освен това кацаме и излитаме на Терминал 1 в Торонто. Всичко това ще спести време, надявам се.
Благодаря за мненията

За друго не знам но дали ще има опашка на имиграционото гише -може само някоя врачка да ти каже....а тва гише е отделно от другите (поне в Ванкувър е така)eph написа:Добре де,
Благодаря за мненията
Отне ни 1ч. и 30мин защото бяхме единствените новопристигащи за То./от около 15 семейства/Вие, когато влезнахте за първи път в Канада с permanent visa, колко време отне регистрацията при имиграционните на летището? (30 мин, 1 час, 2 часа)
Та първо обработваха документите на тези с прикачвания.
Спомням си, че в началото имаше 2 имиграц. офицера , но после дойдоха още двама- така, че обработваха документите в 4 кабини едновременно.
Така, че спокойно