Да вярно е, но ако вземеш и аплайваш за финансова помощ в college и бъдеш одобрен ( а в случая, който е на Е.И. винаги дават)- курса ти е безплатенIvet написа:Само дето те не плащат за учене на език, само за професионални квалификации

valioiko,valioiko написа:Имам усещането, че на човека му трябва работа спешно, защото не му достигат парите за сметките и ипотеката, което респективно значи, че времето не е на негова страна точно в тоя момент.
А това зависи изключително от това кой е провеждал курса и на какво е научил курсистите.Днес някои загубиха по 4000 $ от 100 000 инвестирани само до обяд от спекулации. Канадския $ се покачи с 4 % срещу УСД. В смисъл монетата има две страни.
Ама то и не е задължително да го бъдеш пазач цял живот, я! Тoва е и целта на професионалното образование...ти можеш сам да си избереш в каква област да у4иш. Tи самия го знаеш, че без някаква професионална квалификация - хубавата работа си е само едно добро пожелание. Аз мисля, че е по-добре да използваш системата сега, доkато пиленцето е кацнало на рамото ти. При нас HRDSC може да те финансира до 25 000$ за професионален курс. Не знам как е при вас! Това може да ти каже case manager-аbibco написа: А и честно да ви кажа - не държа отново да ставам security - просто така стана, че това работих досега.
Затова съм отворен за всякакви предложения и идеи.
В групата в която попаднах повечето бяха вишисти, даже имаше 2-ма PhD и само един мароканец хладилен техник който също си намери работа. Това не е за 8$ на час. Такава работа не иска търсене.CFS 801 написа:бе къде го пращаш ,човека бял човек да се излага сред шриланковците и авганистанците по тия курсове за аборигени.