i az dase 'izokam' VISA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
JoroF

i az dase 'izokam' VISA

Мнение от JoroF »

dnes 9.04 na obiad poluchih zavetnata VISA,VISA.......s, ups sled pochti dve godishno chakane ima rezultat.......i sega malko podgotovka i GO TO CANADA. :D.nadiavam se ima smisal tova koeto sam napisal ,sled BOHEMI i edna druga pocherpka.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

4estito, Jore! Radwai se, zaslujawa si po4erpkite!
I po-natata6ni uspehi!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Със здраве да си я ползваш!!! :lol: Само хубави впечатления да трупаш от Канада!!! И лек път!!!
rath

Re: i az dase 'izokam' VISA

Мнение от rath »

JoroF написа:dnes 9.04 na obiad poluchih zavetnata VISA,VISA.......s, ups sled pochti dve godishno chakane ima rezultat.......i sega malko podgotovka i GO TO CANADA. :D.nadiavam se ima smisal tova koeto sam napisal ,sled BOHEMI i edna druga pocherpka.
Niama strashno Joro, do sega beshe pesenta, sega zapochvat trudnostite, gore glavata
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Евалата Жоро, само така!
Аз не ти ли разправях преди една седмица какво ще ти донесе Великденския Заек! Друг път да ми верваш! :D
Много се радваме, че всичко ти се подрежда така добре.
Хайде, пък в петък ще обсъждаме и ще се поздравяваме наживо!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
tosheole
Обратна връзка:

Мнение от tosheole »

Chestito i ot men Joro :-)
Nie v krajna smetka ne uspiahme da se vidim i da si pogovorim kato horata, no pokraj napuskaneto na rabotata iznikvaha novi i novi "iznenadi" vseki den. Shte se postaraia da se vidim v petak v "Bohemi" i da si pogovorim :-)
Sega se radvaj na vizata i se stiagai za put :-)
Заключено