Да Ви питам и Вас същото

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Hullman

Мнение от Hullman »

Маргинал написа:
Ставаше въпрос че ако тя тръгне да му казва че е бременна не може да го намери щото го крие майка му.
Айде сега майката го криела защото съпругата от Канада щяла да му каже че е била бременна. Ми тя и майката не знае какво има да казва.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Hullman написа:Маргинал написа:
Ставаше въпрос че ако тя тръгне да му казва че е бременна не може да го намери щото го крие майка му.
Айде сега майката го криела защото съпругата от Канада щяла да му каже че е била бременна. Ми тя и майката не знае какво има да казва.
Не за тва бе братчед, щото е гадна и е решила че маминото синче няма да е с Маргаритчето ...
danielle

Мнение от danielle »

Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де! Изображение
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

danielle написа:Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де! Изображение
Казало се е за тоя който си е дал труд да го прочете, явно Хъл-Мъл не е от тях та трябва да му се почетвърти ...
:beer: :beer: :beer:
danielle

Мнение от danielle »

Marginal39 написа: Казало се е за тоя който си е дал труд да го прочете, явно Хъл-Мъл не е от тях та трябва да му се почетвърти ...
:beer: :beer: :beer:
Неговата истина е някъде там..и само той си я разбира. Абе къде е MrGeek-a, че сега да yдарят един "приятелски" диспут в/у финансовата страна на това как да отгледаме нашето бъдещо отроче?:roll:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

danielle написа:Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де! Изображение
Защо да я заключваме, темата е толкова интересна :D
Досега във форума само бебе не се беше раждало в реално време, а като стане 30 страници темата (на някои и 10 пъти да им се повтори не стига), може и до там да сме стигнали.

От едното любопиство да попитам - имаш ли нещо общо с авторката на темата?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
danielle

Мнение от danielle »

Koko написа:
Ами май я засяках някъде тук из building-а с надут корем, търсейки изгубения си съпруг :lol:
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Koko, ти ме разбиваш! Не е ли монтреалски адреса, защо пък даниелчето да има общо. Бтв, и аз я засякох някъде по коридорите на билдинга, ама беше без корем. Търсеше някой, ама дали беше изгубения съпруг, не знам. :wink:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Koko написа:
Досега във форума само бебе не се беше раждало в реално време, а като стане 30 страници темата (на някои и 10 пъти да им се повтори не стига), може и до там да сме стигнали.

И аз Коко от едното любопитсво да те питам Даниелката и тази от едно ИП ли пишат ?!? :wink:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
danielle

Мнение от danielle »

myhata II написа:
И аз Коко от едното любопитсво да те питам Даниелката и тази от едно ИП ли пишат ?!? :wink:
Не бе Мушичко, шерваме cи една и съща библиотека :wink: :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Koko написа:

та тая тема на латински сериал заприличала :lol: :lol:
Одобрявам до 30-та страница, хем можем да дочакаме бебето да се роди и Леонсио да се изяви :twisted:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
danielle

Мнение от danielle »

...и злата свекърва... :lol: :lol:
daisy_32

Мнение от daisy_32 »

Здравейте на всички пишещи по мойта, вече доста дълга тема. Разбирам, че нещата не допадат на някои от Вас и както е казано, не е нужно да чакаме 30 или 40 страници, пак Леонсио или злата свекърва да пропишат, за да има някаква развръзка. Не е нужно. Не това беше моята цел. Послушах съвета на един от пишещите и пратих е-мейл на съпруга си, като му казах как се чувствам след неговото заминаване и най-вече какви са последствията за мен и за това, което е в мен; За моя огромна изненада той веднага ми се обади и имахме часове разговор ( да благодарим на long distance, че имат евтини тарифи). :) Подробности в по-късните часове. Сега Ви пожелавам успешех ден и поздрави от мен, Daisy :wave:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

daisy_32 написа:Здравейте на всички пишещи по мойта, вече доста дълга тема. Разбирам, че нещата не допадат на някои от Вас и както е казано, не е нужно да чакаме 30 или 40 страници, пак Леонсио или злата свекърва да пропишат, за да има някаква развръзка. Не е нужно. Не това беше моята цел. Послушах съвета на един от пишещите и пратих е-мейл на съпруга си, като му казах как се чувствам след неговото заминаване и най-вече какви са последствията за мен и за това, което е в мен; За моя огромна изненада той веднага ми се обади и имахме часове разговор ( да благодарим на long distance, че имат евтини тарифи). :) Подробности в по-късните часове. Сега Ви пожелавам успешех ден и поздрави от мен, Daisy :wave:
Да Благодариш на "СЬВЕТВАЩИЯ следващия пьт"!!!
Онзи затова те зарязал! :lol:
Айде ,ХЕПИ ЕНД !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

daisy_32 написа:Здравейте на всички пишещи по мойта, вече доста дълга тема. Разбирам, че нещата не допадат на някои от Вас и както е казано, не е нужно да чакаме 30 или 40 страници, пак Леонсио или злата свекърва да пропишат, за да има някаква развръзка. Не е нужно. Не това беше моята цел. Послушах съвета на един от пишещите и пратих е-мейл на съпруга си, като му казах как се чувствам след неговото заминаване и най-вече какви са последствията за мен и за това, което е в мен; За моя огромна изненада той веднага ми се обади и имахме часове разговор ( да благодарим на long distance, че имат евтини тарифи). :) Подробности в по-късните часове. Сега Ви пожелавам успешех ден и поздрави от мен, Daisy :wave:
:lol: Ти си втората дама ТУК която не прави разлика между двете думи ПЪК и ПАК :wink: Интересно дали и "двете" идвате от едно и също училище,или сте роднини :oops: :wink: Това за е-мейл иска поне две висши,за да се сети човек :wink: От успехи да не се отърваш :beer:
Заключено