ТЕСТ за гражданство!
-
Ап
Надеждата умира последна , няма да се предаваме!
Re: Ап
Странджата написа:Надеждата умира последна , няма да се предаваме!

e kво пращане, от интернет си ги сваляшbalbi написа:Абе имам и книжка шофьорска, но не знам до колко ще я признаят. Ще звънна утре да ми пратят документи за карта!anxeli написа:Преди. Искаха го на теста, не проверяваха датите, май просто им трябва фото айди. Ако имаш ландинг пейпър искат и него. Ако имаш само тази карта, май е по-добре да идеш да я подновиш.
Грррт!...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
хайде сега и аз да питам ако има някой да види и да ми отговори, моля 
1. въпросите на теста са multiple choice или трябва да проявяваме и творчество ?
2. може ли да имаме теста и на двата езика или само на един по избор ?
3. някои чел ли е нещо друго освен изпратената от CIC книжка " Regard sur le Canada" и ако да какво ?
Благодаря ви, думата е ваша :
Иво

1. въпросите на теста са multiple choice или трябва да проявяваме и творчество ?
3. някои чел ли е нещо друго освен изпратената от CIC книжка " Regard sur le Canada" и ако да какво ?
Иво
poumpy написа:хайде сега и аз да питам ако има някой да види и да ми отговори, моля
Иво
ooo, и ти ли я докара до тука? ха , честито

1. мултипъл чойс са много ясно, какво творчество, инак как някой индиец ша го попълни

2. предварително те питат преди теста какъв език искаш, за да могат да нагласят скантрона, и затова само един пакет с въпроси ти дават, демек с единия от официалните езици.
3. само книжката, въпросите произведени от нея са около 100,като ги отренираш онлайн нямаш проблем
4. от 17-20 са крушал въпроси за права и задължения, там грешка не трябва да се прави, инак те късат :idea:
ето тука тренирай, като го направиш няколко пъти теста и си готов, и само не ми казвай , че си тръгнал на курсове за теста , както някои, защото много ще ти се подигравам после

Благодаря за вниманието

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
мерсиsasho71 написа:ooo, и ти ли я докара до тука? ха , честито![]()
1. мултипъл чойс са много ясно, какво творчество, инак как някой индиец ша го попълни![]()
2. предварително те питат преди теста какъв език искаш, за да могат да нагласят скантрона, и затова само един пакет с въпроси ти дават, демек с единия от официалните езици.
3. само книжката, въпросите произведени от нея са около 100,като ги отренираш онлайн нямаш проблем
4. от 17-20 са крушал въпроси за права и задължения, там грешка не трябва да се прави, инак те късат :idea:
ето тука тренирай, като го направиш няколко пъти теста и си готов, и само не ми казвай , че си тръгнал на курсове за теста , както някои, защото много ще ти се подигравам послеhttp://www.yourlibrary.ca/citizenship/
Благодаря за вниманието

1. Без творчество моляpoumpy написа: 1. въпросите на теста са multiple choice или трябва да проявяваме и творчество ?

2. Само на единия по избор. Не драскаш директно върху теста, а върху карта и после я пускат в машината.
3. Аз решавах теста и тук
http://www.yourlibrary.ca/citizenship/
Въпросите на теста бяха близки с тези от примерния тест, но задължително трябва добре да си прегледал книжката. Въпроси от рода на кой ви е представителя в парламента от вашия район не съществуват така че не си губи времето да им търсиш имената. Всякакви въпроси които съдържат имена и може да не са актуални утре ги няма в теста.
Успех.
Теста и клетвата в един ден ли са?
Сиренето е безплатно само в капана.
В момента е особена деликатна ситуацията с Стефан Дион. Аз съм на тест във вторник, дали ще има клетва след това, неми се вярва, но ще кажа със сигурност след няколко дни .mouse написа:Всякакви въпроси които съдържат имена и може да не са актуални утре ги няма в теста.
Успех.
Теста и клетвата в един ден ли са?
джорджа, интересното е тия тукашните как ме усещат7George написа:И аз познавам такива дето след 7 и повече години се сещат или въобще нямат намерение. Няма да е късно, ако си поддържаш PR-то. Стига да им се ще. Ти примерно, как усещаш далаверата вече?ninka83 написа:..вервам никога не е късно да станат канаТци. само мерак да им дойде![]()

искат ме сега в здравното, лично и па да ме снимат

как да го разбирам това