Аз напр. (както и много други) вчера бях на другия купон и не можах да отида на твоя ...
Относно купоните в Монреал.
-
Marginal39
Относно купоните в Монреал.
SevMontreal, айде следващия път като правите купон, гледайте да не се застъпват та да можеме да отидеме и на двата (трите, четирите и т.н.).
Аз напр. (както и много други) вчера бях на другия купон и не можах да отида на твоя ...

-
Marginal39
-
Marginal39
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
На мен ми е се тая, само ми беше интересно.
Иначе кой където иска, каквото иска и с който(ято) иска.
п.с. оправих го
Иначе кой където иска, каквото иска и с който(ято) иска.
п.с. оправих го
Последно промяна от Дядо Йоцо на Нед Окт 19, 2008 11:38 pm, променено общо 1 път.
- SevMontreal
Еми виж марж, аз планирах мойто парти за 18ти още преди Владо да планира неговото. В началото, той беше го направил за предишна дата но се премести.
Аз нямам никакв проблем с това, просто за мене не беше възможно да го преместя, вече бях всичко уговорил с дискотеката. А за възрастите, да ви кажа имаше на 18 имаше и на 40. И всички (доколко видях) се забавляваха добре
Следващото парти дано да не се получи ззастъпване, та да може всеки койти иска да удари една яка веселба да присъства.
Приемам идей и коментари за партито, и за следващите партита
Аз нямам никакв проблем с това, просто за мене не беше възможно да го преместя, вече бях всичко уговорил с дискотеката. А за възрастите, да ви кажа имаше на 18 имаше и на 40. И всички (доколко видях) се забавляваха добре
Следващото парти дано да не се получи ззастъпване, та да може всеки койти иска да удари една яка веселба да присъства.
Приемам идей и коментари за партито, и за следващите партита
- SevMontreal
е, сега стават и понякога неща които променят плановете ни... случило се е, какво да се прави 
важното е че хората и на двете места са се забавлявали доколкото разбрах.
само ще те попитам, марж, тъй като си бил там, какво е това за вестник Де Зората? Нещо ми подговориха едни познати ама не разбрах...
важното е че хората и на двете места са се забавлявали доколкото разбрах.
само ще те попитам, марж, тъй като си бил там, какво е това за вестник Де Зората? Нещо ми подговориха едни познати ама не разбрах...
- SevMontreal
-
Marginal39
- SevMontreal