Koe nivo....
Koe nivo....
Koe nivo mi e neobhodimo na frenskia za dostata4en broi to4ki za -za4el- na intervuto.Semeen s dve deza i dvamata s jena mi sme s vis6e ,pod 35 god.Moje li da se govori na intervuto s raze-6EGUVAM se
valko
koe nivo
za da si siguren- 6-to nivo nai-malko. az biah na 6-to po panorama i mi dade 7 tochki za ezik. tova za racete mi haresa...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Всичко е много индивидуално...
Ще ти кажа как беше при нас :
- аз съм учил френски в училище, в техникума и в ВИАС, но без да наблягам особено на него... Изкарах 2-ро ниво на Панорама във Френския център (т.е. първата половина на първата Панорама) и почти година ходих на частни уроци - един път седмично по 2 часа, като последния месец се готвихме специализирано за интервюто. Бях си писам 5-то ниво на френски и на интервюто ми го завишиха на 7-мо;
- съпругата ми никога не се е занимавала с френски. Изкара 1-во ниво на Панорама във Френския център (т.е. първата четвърт на първата Панорама), и последния месец заедно се готвихме при Жана специализирано по теми за интервю. Защити си 3-то ниво на интервюто.
Успех!
Ще ти кажа как беше при нас :
- аз съм учил френски в училище, в техникума и в ВИАС, но без да наблягам особено на него... Изкарах 2-ро ниво на Панорама във Френския център (т.е. първата половина на първата Панорама) и почти година ходих на частни уроци - един път седмично по 2 часа, като последния месец се готвихме специализирано за интервюто. Бях си писам 5-то ниво на френски и на интервюто ми го завишиха на 7-мо;
- съпругата ми никога не се е занимавала с френски. Изкара 1-во ниво на Панорама във Френския център (т.е. първата четвърт на първата Панорама), и последния месец заедно се готвихме при Жана специализирано по теми за интервю. Защити си 3-то ниво на интервюто.
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Така ми се ходи на Огняново, да се топна в Мирото! А и в Барото не е лошо... Или пък да отидеш на вечеря на Воденицата... При Майца беше хубаво, в Егея също - сигурно още си е така?valko написа:V Gozeto e super brato ima mnogo krasivi i umni momi ,mnogo iaka planina i mineralni izvori ima zdravi kru4mi /bira v izobilie/ Zavisi tvoiat interes kakuv e.Obadi se ako ima6 put na sam predi da mu 6tipne6
Ако ги познаваш Кирил Банов, Стоил Харизанов, Иван и Жоро Витанови, Ванчо Пандев, д-р Тонгов, Деница и Илко Харизанови, Катя Кърсердарвеа - прати им много поздрави от нас!
Едва ли ще имаме време да прескочим до Гоцето, въпреки че толкова ни се иска...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
е това е един от - на Канада. докато все още живея със пресните спомени от БГ Орнянова беше на някакви си 3 часа и половина от София, а сега ?
Сигурно и Quebec си има своето Огняново, но кога ли ще разбера къде е, но пък да не искам толкова много - в бГ открих Огняново на 26 години, атук съм от по-малко от месец
и което е хубаво утре е работен ден поне за мен, а това е добре
Сигурно и Quebec си има своето Огняново, но кога ли ще разбера къде е, но пък да не искам толкова много - в бГ открих Огняново на 26 години, атук съм от по-малко от месец

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Така е, ще се радваме на спомените...
Но ще трябва да живеем така, че да си създаваме нови приятни спомени!
Но ще трябва да живеем така, че да си създаваме нови приятни спомени!

леле ! Ti poznava6 pove4e hora ot men v Gozeto be pi4.Samo za d-r Tongov se se6tam za6toto mi lekuva dezata.Harizanov mislia 4e be6e dosta kila i ba4ka ne6to po remont na televizori,za drugite samo sum gi 4uval.A ti se6ta6 li se za Niki Velev ot Pleven toi su6to e zavur6il VIAS i ot 2 g.e v Mon. Moiat kum Vankata kogoto navivam da si pusne dokumentite za emigrazia su6to e stroitelen ing.Az puk imam spomeni ot Joro bar ,diskotekata 34.Ima6e dosta krasivi momenti tam
valko
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Здрасти!valko написа:леле ! Ti poznava6 pove4e hora ot men v Gozeto be pi4.Samo za d-r Tongov se se6tam za6toto mi lekuva dezata.Harizanov mislia 4e be6e dosta kila i ba4ka ne6to po remont na televizori,za drugite samo sum gi 4uval.A ti se6ta6 li se za Niki Velev ot Pleven toi su6to e zavur6il VIAS i ot 2 g.e v Mon. Moiat kum Vankata kogoto navivam da si pusne dokumentite za emigrazia su6to e stroitelen ing.Az puk imam spomeni ot Joro bar ,diskotekata 34.Ima6e dosta krasivi momenti tam

Правилно се сещаш за Илко Харизанов, те с жена му Деница спечелиха зелена карта, ама той не поиска да заминат и си останаха...
Д-р Тонгов лекуваше малкия, като беше в Гоцето. Само след загуба на Левски не ходихме при него, че знаеш какво става...

Ники Велев...много познато ми звучи, но не мога да се сетя...
Поздрави!

Priqtelu ot Goceto kaji mi do vas ima edno selo-Kova4evica mnogo e hubavo tam maika mi e rodena tam no ne sme hodili otdavna .Ima li jivot v tozi krai 4uh 4e mnogo angli4ani si kupuvat ka6ti tam da no e po-dobre za horata a ve4erite na 4ardaka s studenata rakiq i salatata sa nezabravimi.Uspeh za Canada i veseli praznici na vsi4ki