Кабелна телевизия - Видеотрон
Кабелна телевизия - Видеотрон
Здравейте, преди известно време си разклоних кабела за интернета към телевизора и гледам около 6-7 програми с добро качество без да съм абониран за кабелна телевизия. Телевизора открива още около 10 канала но ка4еството е много лошо и на снежинки. Не прилича на кодиран сигнал а просто се едно сигнала е много слаб. Дали има начин това да се оправи с някакъв филтър или усилвател?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Kan_Tangra
.
Начинът е да се абонираш 

имаш само няколко канала, предполагам само първите шест и каналите > от 50, защото има филтър който спира сигналът (просто след като си абониран само за интернет тиви-то не ти се полага)
ако знаеш къде е разпределителната кутия, и ако тя н е затворена разбира се, може да го махнеш, и гледай да не те хванат
ако знаеш къде е разпределителната кутия, и ако тя н е затворена разбира се, може да го махнеш, и гледай да не те хванат

People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
-
-
Rall написа:Мерси за инфото , ще се въздържа да отварям кутията засега![]()
Иначе гледам - Global quebec, Canal savoir, CTV, TLC,CMT,Mauntain lake,APTN,C-pac,CBC и ТВ5 ама без звук и още 3 ама не им знам имената само некви иконки имат.
В Quebec съм.
Това най вероятно са канали които се предават по въздуха/Air /.Някои тв нетуъркс в Канада и Америка още излъчват по въздуха

Здрасти, на всички и пак благодарско за съветите.
За съжеление нема каде да бодна сателитна чиния пък и 1000 канала много ще ми доиде
Иначе сигнала за програмите които гледам си идва баш по кабела но предполагам, че Agi е напълно прав вероятно има филтър който блокира някакъв диапазон на честотната лента и за т'ва имам замо първите няколко канала. Как и да е аз и тех без това много не ги гледам само за Дискавъри и Нешънъл Джиографик ме е яд. Карай нема страшно исках само да знам дали нема некав лесен и прост метод да усиля сигнала ама явно нема.
Мерси и весел тридневен уикенд

За съжеление нема каде да бодна сателитна чиния пък и 1000 канала много ще ми доиде

Иначе сигнала за програмите които гледам си идва баш по кабела но предполагам, че Agi е напълно прав вероятно има филтър който блокира някакъв диапазон на честотната лента и за т'ва имам замо първите няколко канала. Как и да е аз и тех без това много не ги гледам само за Дискавъри и Нешънъл Джиографик ме е яд. Карай нема страшно исках само да знам дали нема некав лесен и прост метод да усиля сигнала ама явно нема.
Мерси и весел тридневен уикенд

za filtyra
Za internet ili samo za ILICO ima filtyr -kazva se PC filtyr -puska samo 5-6 programi za da :zahape6: da te privlekat kato klient. A be ba4kahme i vyv Videotron ta ako imate vyprosi pitayte.Kat slagate spliter pravete dobra vryzka ina4e signala za Interneta 6te go precakate.Hayde sorry za latinicata ama genata otkaza da instalira na6ta azi-buki-vedi 

"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
Sote щоm си работил за видеотронци знае^ че винаги иmа филтър за аналоговият сигнал (освен ако не си абониран), е понякога техникът го мързи да го сложи. И със сплитерите верно вни,авайте не си купувайте такива оt доларамите и гледайте да са 2 way винaги
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
People they fall apart
No one can stop us now