От скоро съм член на вашия прекрасен форум. някъде четох че липсват учители в Пловдив. Ето координатите на моята учителка много е добра моите приятели са в Канада благодарение на нея
Тел : 0887595203 / 032- 95 91 24.Подготвя документи , подготвя за интервуто и всичко необходимо. Е това е от мен мерси
Последно промяна от perfectworld на Нед Окт 12, 2008 3:09 pm, променено общо 1 път.
оф да доста несъобразително от моя страна казва се Румяна Пончева. И да помага за документи за работна виза и би трябвало ште я питам.Всичко е на Френски. Не е тайна
да ми мисля че тожа е предостатучно вече в смисъл мислех че ще се досетите след като е форум Квебек че е на френски та който има желание да и се обади няма да съжалявате
Тук е момента и ние да изкажем възхищението си от прекрасната дама Румяна Пончева .Ние заминаваме благодарение на нейния професионализъм.С нея заминаването е лесно и сигурно от първата стъпка - попълването на документи , изучаване на френски език , подготовка за интервю и всички детайли по процедурата. Оставете всичко на нея и успеха е гарантиран
Румяна Пончева тел: 0887 24 81 37 /032 95 91 24
Хубава тема сте започнали. Ето ви координатите на още една прекрасна учителка по френски в Пловдив, бивш директор на Алианс Франсес Пловдив - Евгения Узунова, която е изпратила и продължава да изпраща стотици към Канада чрез професионалната подготовка, която дава, както за попълване на документи, така и за подготовката по френски и за интервюто: