за учителите в Пловдив

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
perfectworld

за учителите в Пловдив

Мнение от perfectworld »

От скоро съм член на вашия прекрасен форум. някъде четох че липсват учители в Пловдив. Ето координатите на моята учителка много е добра моите приятели са в Канада благодарение на нея :)
Тел : 0887595203 / 032- 95 91 24.Подготвя документи , подготвя за интервуто и всичко необходимо. Е това е от мен мерси :)
Последно промяна от perfectworld на Нед Окт 12, 2008 3:09 pm, променено общо 1 път.
alexiv

Мнение от alexiv »

а как се казва?
Помага ли за попълване на документи за работна виза?
На френски или английски?

ако всичко това е тайна, моля те, прати ми ПМ!
perfectworld

Мнение от perfectworld »

оф да доста несъобразително от моя страна казва се Румяна Пончева. И да помага за документи за работна виза и би трябвало ште я питам.Всичко е на Френски. Не е тайна :)
alexiv

Мнение от alexiv »

на мен лично ми трябва на английски :)

В смисъл ще ми пратят документи на английски да попълня :)
ама и аз се обърках, все пак тук са темите за Квебек :(

Добре ще е дадеш по пълна информация за г-жа Пончева, все на някой ще му е от полза! :)
perfectworld

Мнение от perfectworld »

да ми мисля че тожа е предостатучно вече :) в смисъл мислех че ще се досетите след като е форум Квебек че е на френски та който има желание да и се обади няма да съжалявате
Nolita

Мнение от Nolita »

Тук е момента и ние да изкажем възхищението си от прекрасната дама Румяна Пончева .Ние заминаваме благодарение на нейния професионализъм.С нея заминаването е лесно и сигурно от първата стъпка - попълването на документи , изучаване на френски език , подготовка за интервю и всички детайли по процедурата. Оставете всичко на нея и успеха е гарантиран :D
Румяна Пончева тел: 0887 24 81 37 /032 95 91 24
compaq

Мнение от compaq »

Хубава тема сте започнали. Ето ви координатите на още една прекрасна учителка по френски в Пловдив, бивш директор на Алианс Франсес Пловдив - Евгения Узунова, която е изпратила и продължава да изпраща стотици към Канада чрез професионалната подготовка, която дава, както за попълване на документи, така и за подготовката по френски и за интервюто:

0899310168
kaka_dora_Luk4o

Мнение от kaka_dora_Luk4o »

С две ръце гласуваме за Евгения Узунова благодарение на която сме в Канада. Това е човекът не се чудете :)
Изображение
smokov

Re: за учителите в Пловдив

Мнение от smokov »

моля ако някои има актуален номер на Румяна Пончева да го напише тук или на лс .
Благодаря предварително
Публикувай отговор