Монтреал изгуби Формула 1
Монтреал изгуби Формула 1
Монтреал изгуби Формула 1.
http://www.nationalpost.com/sports/story.html?id=865826
Очевидно от Формула 1 са предпочели да заменят Монтреал с Абу Даби. Според едни е неочаквано, според други не чак толкова ...
http://www.nationalpost.com/sports/story.html?id=865826
Очевидно от Формула 1 са предпочели да заменят Монтреал с Абу Даби. Според едни е неочаквано, според други не чак толкова ...
-
Става вьпрос най-вероятно за грешка, защото такова унилатерално решение, ми се струва най-малкото странно. Когато кьсаш договор ве4е подписан, по принцип, трябва да се извести партенерьт за взетото решение, а не да разбира от интернет.
Ще видим за какво става вьпрос, но подписан договор, неспазване на договора, се превежда в северна Америка с доста кинти обещетения.
Ще видим за какво става вьпрос, но подписан договор, неспазване на договора, се превежда в северна Америка с доста кинти обещетения.
F1 администрация отдавна искаше да премахне Монреал от календара на формулата. Такава идея имаше "големият Бърни" още през 2003-та, но до окончателно решение не се стигна. Има две основни причини за отпадането на пистата в Монреал: първо, забраната да се рекламират марки цигари и второ, преклено остарялото трасе. Организаторите на Гранд При на Канада са вложили минимални средства, отрода на пребоядисване на шиканите и позаравняване на някои миниатюрни участъци от трасето. Пистата в Монтреал сега изостава с години пред съвременните тенденции, на които отговарят новите писти. Според мен, досега само чарът на Монреал беше единствената причина F1 керванът да гостуваше тук.
са шъ видите (кон боб яде ли!) как големия Маниту ще върне на бърза ръка ГрандПри-то в Монреал-а 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аз чух, че ралито тук се организира от частен предприемач, който не може да си позволи средствата за организацията му вече. От тук нататък ще плащат данъкоплатците, както е навсякъде по света, и ще правят нов договор, с нови условия.g sabev написа:F1 администрация отдавна искаше да премахне Монреал от календара на формулата. Такава идея имаше "големият Бърни" още през 2003-та, но до окончателно решение не се стигна. Има две основни причини за отпадането на пистата в Монреал: първо, забраната да се рекламират марки цигари и второ, преклено остарялото трасе. Организаторите на Гранд При на Канада са вложили минимални средства, отрода на пребоядисване на шиканите и позаравняване на някои миниатюрни участъци от трасето. Пистата в Монтреал сега изостава с години пред съвременните тенденции, на които отговарят новите писти. Според мен, досега само чарът на Монреал беше единствената причина F1 керванът да гостуваше тук.
Не разбрах на кое казваш "ралито"ts написа:Аз чух, че ралито тук се организира от частен предприемач, който не може да си позволи средствата за организацията му вече. От тук нататък ще плащат данъкоплатците, както е навсякъде по света, и ще правят нов договор, с нови условия.g sabev написа:F1 администрация отдавна искаше да премахне Монреал от календара на формулата. Такава идея имаше "големият Бърни" още през 2003-та, но до окончателно решение не се стигна. Има две основни причини за отпадането на пистата в Монреал: първо, забраната да се рекламират марки цигари и второ, преклено остарялото трасе. Организаторите на Гранд При на Канада са вложили минимални средства, отрода на пребоядисване на шиканите и позаравняване на някои миниатюрни участъци от трасето. Пистата в Монтреал сега изостава с години пред съвременните тенденции, на които отговарят новите писти. Според мен, досега само чарът на Монреал беше единствената причина F1 керванът да гостуваше тук.

Аз през живота си не съм гледал и 10 минути формула 1. Чух по радиото, че Канада Гранд При се организира от частен предприемач и че има договор от 5 години, който още не е изтекал. После гледах по новините, че провинциалното и федералното правителство ще поема разходите по организацията, т.е. парите ще идват от държавата, което ще рече данъкоплатците. Сега е много модерно в Америка да плащат данъкоплатците, например някоя банка изгърмява и държавата с пари на данъкоплатците изкупува активите й. В случая с ралито в Монреал мисля, че бих дал някой друг долар за общото благо.Sunny boy написа:Не разбрах на кое казваш "ралито"ts написа:
Аз чух, че ралито тук се организира от частен предприемач, който не може да си позволи средствата за организацията му вече. От тук нататък ще плащат данъкоплатците, както е навсякъде по света, и ще правят нов договор, с нови условия.![]()
![]()
,а данъкоплатците плащаха единствено в бивша социалистическа Унгария