След като минахме медицинските е време да започнем да гледаме за билети.
Ще пътуваме около края на Януари и се оказа че за двама човека билет под 2000Е не може да се намери. Всички големи авиокомпании вдигат цените.
Уважаеми съфорумци освен да си напиша банковата сметк адруго не ми остава
Малко инфо и от мен.
Току що говорих с агенция за продажба на билети и информацията ме изуми тотално.
1. Бритиш и Луфтханза НЕ продават еднопосочни билети!
2. Еър Франс - ако летите с тях, ще трябва да преспите 1 нощ в Париж и на следващия ден продължавате с полета. Цената на билета е 670Е за възрастен / включени са всички летищни такси/Естествено престоят в Париж си го поемате вие!
3. Полските авиолинии - до 21. декември цената на билета за възрастен е 565Е, за дете до 11г -472Е.Има 2 прекачвания: 1 във Варшава, 2 във Торонто. След 21.12 цените на всички авиокомпании се покачват средно с около 100 Е.
Та честито на печелившите!
Присъединявам се към thebull - търся спонсорско рамо
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Ооо,Краси,в голяма грешка си,бате!Последния полет,пътуващ от Лондон до Монреал с Еър Трансат е на 16 Октомври.Никой от тая сесия няма да се уреди с тънки цени.Сори.Единствено от Париж има полети целогодишно с въпросната компания,но при най-ниска цена от 450 евро до Париж цената достига 1200 и кусур евро,но със смяна на компанийте в Париж и двойно чекиране на багажа,та всеки да си преценя дали си струва разликата от 400 -500 евро.Най-добрия вариант според мен е групов билет за над 10 души с намаление с Еър Франс.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Не се заблуждавайте за Аir Transat. Ние също ходихме да питаме и се оказа, че от БГ не могат да се купят билети. Единствената възможност е да се купян на страницата им, където има само двупосочни като началната точка е винаги град в Канада.
Е не, и ти не си прав ,Бате!Ето ти сайта,от който си правиш резервацията от Лондон до Канада с еднопосочен билет.Просто там трябва да махнеш отметката ,където пише "Uncheck to book a one way flight" и си готов.
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Предполагам, че искате да летите до Монреал. Може да си вземете двупосочен билет от Lufthansa с фиксираноа дата за връщане до една година от датата на закпуване. Излиза към 820 евро на човек, но има прекачване само в Frankfurt. Датата за връщане обикновенно може да се променя срещy 100-150 евро на човек.
aligator написа:Последния полет,пътуващ от Лондон до Монреал с Еър Трансат е на 16 Октомври.Никой от тая сесия няма да се уреди с тънки цени.
Всеки сам си решава кога да пътува и дали иска да пътува евтино и да си вземе билет за след 2месеца или предпочита да плати по-висока цена и на следващия ден да е в Канада Все пак е добра опция, за тези, които не бързат или са с многочленно семейство и разходите имат значение. Между другото, честито за поканите и успех
bizu написа:Здравейте!
Единствената възможност е да се купян на страницата им, където има само двупосочни като началната точка е винаги град в Канада.
Не и ако идеш на европейската версия на сайта, примерно UK Препратката по-горе е точно за там. За плащането, аз така или иначе ще плащам с кредитна карта, ако искате в брой ще трябва през туристическа агенция да минете и то такава, която предлага тия полети, което за България може и да е неудобство, предвид ще ТрансЕър не летят до София. Засега.
За Air Transat.. може да си закупите еднопосочен билет от сайта им с кредитна/дебитна карта - оказа се, че работа върши и хибрида Евролайн/Американ Експрес. НО! багажа, който може да носите е 25 кг. чекиран и 5 кг. ръчен.
Абе ,хора!Как стои въпроса с престоя в Париж,при пътуване с Еър Франс?Вечерта ако искаме да останем в хотел,това поема ли се от компанията или ние си плащаме?
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008