ЧАСТНИ УчИЛИщА

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и аз се радвам за вашия избор - най-доброто възможно :D

п.п. кога ще се видим да клюкарстваме извън форума :beer: :beer:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
intel

Мнение от intel »

Здравейте, може ли някой да даде повече информация за това как стоят нещата с англофонските секондери в Монтреал и по-точно имат ли право всички деца да ходят в тях. Държавни и частни, няма значение
Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
Винаги умей да си тръгваш преди да си станал излишен.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ако поне един от родителите е учил поне 4 години на английски език (май в Канада), може и да ви дадат право да запишете държавен англофонски секондер.

В частен - никакъв проблем, ако издържите входните изпити или ако училището е без изпити, ама аз не съм чувала за частен англофонски секондер без - не значи, че няма де :)

Иначе франкофоните спокойно могат да се запишат в държавен англофонски секондер, ама имигрантите подлежат на Закон 101 или Параграф 22:
1. Ако е държавно училището, то е на френски език" :P
2. Ако не е: виж първа точка :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
ivan1901

Мнение от ivan1901 »

Миналия уикенд бях на отворени врати в едно от частните училища в ряйона (Света Ана) и останах много впечатлен от материалната база. Такива ИТ екстри каквито видях там няма в болшинството ИТ компании тука.
http://www.college-sainte-anne.qc.ca[/url]
survivor

Мнение от survivor »

Какви ИТ екстри имаше?
ivan1901

Мнение от ivan1901 »

digital witeboard голям колкото нормална черна дъска най ме искефи
Публикувай отговор