Смяна на дата за интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Сияна Илиева
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Апр 08, 2004 3:58 am
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Смяна на дата за интервю

Мнение от Сияна Илиева »

Моля Ви дайте ми съвет. Имам дата за интервю на 19 май.Потвардих я, но сега се налага да помоля за смяна на датата и много се притеснявам,че може да ми откажат или ако не то на самото интервю ще са отрицателно настроени. Вапроса ми е да искам ли смяна на датата или да направя всичко възможно да се явя на 19май ? Предварително Ви Благодаря :?:
Аватар
Maverick
Мнения: 194
Регистриран на: Пет Авг 22, 2003 4:27 am
Местоположение: Karshiaka, PD

Мнение от Maverick »

Otricatelno niama da sa nastroeni,no moje ot Vienna da se napraviat.Ama kakvo moje tolkova da te vazprepiatstva,4e da ne otide6 na interview.Napani se i si idi na datata.Trupkata ne e za ispuskane! :D :D :D
Linko
Напуснал форума
Мнения: 4846
Регистриран на: Вто Яну 13, 2004 3:36 pm
Местоположение: Montreal
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Сияна, отговора се крие в причината да искаш промяна на датата за интервю. Ако сама по себе си тя е убедителна, или ти си убедителна в доказването й, проблеми няма да има. Хора сме, всичко се случва. И колкото по-рано ги предупредиш, толкова по-добре.

Но ако не е достатъчно наложителна промяната, естествено че ще се изтълкува като неуважение към институцията и липса на интерес към процедурата. Все пак са ти дали време, записано в поканата за интервю, в което да размислиш и потвърдиш или поискаш смяна на датата.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Заключено