Остров Perrot

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

mouse написа:
Marginal39 написа: Ат ти на кой остров си?
Ами то под снимката ми е написано :lol:

А за старите теми - нищо против, само че хората отдавна са забравили за какво става дума в тях.

За небитието - нямаше те почти една година, но сега разбирам че си чакал интернета да дойде до дървения остров. :lol:
Под снимката ти пише само глупости братчед, аке не ти се отговаря на въпроса ми разбирам те.
А ако хората са забравили за кво става дума в старите теми, ето удобен лсучай да си припомнят.
А иначе за небитието пак разбираш някакви боклуци.
А острова що да е дървен, щото аз живея на него ли?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Marginal39 написа:А острова що да е дървен, щото аз живея на него ли?
Предполагаме, че острова е доста тих и приятен.
Забавляваме се на скоростта която ти и жена ти обявявате за придвижване до "курвенския остров". Не разбрахме, кое според теб е неговия "център", дето стигаш до там за 45 мин, даже и в задръстване?
Аватар
mouse

Мнение от mouse »

Marginal39 написа: А острова що да е дървен, щото аз живея на него ли?
Нищо лично просто името му е такова.

Забелязвам че си станал много тънкообиден :lol:
Сиренето е безплатно само в капана.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

mouse написа:
Marginal39 написа: А острова що да е дървен, щото аз живея на него ли?
Нищо лично просто името му е такова.

Забелязвам че си станал много тънкообиден :lol:
Грешно забелязваш, кво му е на името?
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Народе,
отдавна не бях влизал във форума и сега, когато го направих направо се изненадах, като видях че старата ми тема за острова все още е актуална.
Междувременно ние си взехме къща тук и ето, че вече година време живеем в нея. След тежката зима и ринане на сняг изкарахме едно прекрасно лято с много къпане в басейна ни, барбекюта и весели спомени. Всекимо го желая!
Мнението си за остров Perrot не съм го променил - това е едно от най-готините места за жевеене в района на Монреал.
Който не вярва - да заповяда!
Странджата

Мнение от Странджата »

Кога? :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

bibco колко време ти отнема да отидеш от центъра на Перо до центъра на Монреал?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Marginal39 написа:bibco колко време ти отнема да отидеш от центъра на Перо до центъра на Монреал?
Яаааа. Ама ти си спомни и името на ку...нския остров.
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Маргинал, когато ми се налага да ходя но центъра на Монреал, а това става все по-рядко - всичко зависи от часа на придвижване. Правил съм го и за около 20 минути, правил съм и го и за час и повече...
Обикновенно е 40-45 минути. Сега има проблем поради строителството на новия мост, но когато той стане - всичко ще е ОК :beer:
Въпросът е - какво да търся в центъра на Монреал!? Ходих неотдавна да търся някои компоненти за компютъра си - ми то направо ми се гадеше от мръсотия и гадни наркомански физиономии...После отрих прекрасно магазинче за компютърни компоненти в Дорион - и ето, че и тази причина да ходя до центъра на Монреал отпадна.
Ти , Маргинале, колко често ходиш до този център? Или до центъра на Торонто или Ню Йорк, например. Човек живее там, където е дома и работата му - всичко останало са екскурзии...
Няма лошо
:beer: :beer: :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

bibco & аз също ходя рядко и с изключително нежелание до Мтл. само че тука спорехме.
Аз лично ходя за половин час ако няма задръстване ма както & да е.
Публикувай отговор