Podavane na I-te dokumenti za imigraciq v Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nikola
Обратна връзка:

Podavane na I-te dokumenti za imigraciq v Quebec

Мнение от nikola »

Aktivno li e vse oshte podavaneto na documenti za imigraciq po poshtata ?
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Не само че е активно, но е все още единствения начин за подаване на документи за DSC. По интернет можеш само да провериш шансовете си за успех. Успех!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Valdi, прав си, но ще те разберат само хората, които са наясно с процедурата :roll:
Според мен Никола пита за първите документи, които вече не съществуват, а са заменени с online точкуването.
Никола, уточни за кои документи говориш? За тези които се теглеха преди от интернет и се пращаха без да се плащат такси и преводи? Или за тези, които се пращат сега с платената такса от 300 CAD за един кандидат и придружени от преводите на всички документи?
Ако не си ме разбрал, пиши ми ЛС за да ти обясня по-подробно.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
ivandi

Мнение от ivandi »

PURVI DOKUMENTI veche ne se podavat.

Na http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en se pravi ocenka - po tocno samoocenka i ako minavash ima prepratka otkudeto da izteglish dokumetitete ca DSC - tova predi biaha vtori dokumeti. Te veche se prastat po postata s platena taksa za obrabotka. Mojesh da pishehs kakvoto iskash pri samoocenkata i da izteglish DSC, no imaj predvid che posle triabva da go dokajes s dokumenti.

Cheers
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Заключено