чакане... за визи
чакане... за визи
Та, нали вече ни гони параноята...да попитам ...-Имало ли е някога разочарования след изпращането на паспортите и очакването на визите. В смисъл, може ли на финалната права да има проблем? Успех на всички!!!
-
Ако питаш дали може в последния момент да им скимне нещо и да не ви бият визите - НЕ!
Но проблеми винаги могат да възникнат - все пак навсякъде работят хора! Ако се бавят прекалено дълго паспортите ви, нормално е да потърсите къде е проблема. Има случаи, в които паспортите с визите са отлежавали 20 дни при куриера без някой да се размърда да потърси получателя!
Успех
Но проблеми винаги могат да възникнат - все пак навсякъде работят хора! Ако се бавят прекалено дълго паспортите ви, нормално е да потърсите къде е проблема. Има случаи, в които паспортите с визите са отлежавали 20 дни при куриера без някой да се размърда да потърси получателя!
Успех

Верно ви е подгонила параноята, но споко ще дойдат. Моя милост например след 20 дни ми се обадиха да ми кажат, че снимките се били повредили, та да им пратя нови...а аз вече се гласях за виза...Както и да е точно 1 месец се моткаха. Ако се забавят повече от 1 месец им пишете. Поздрав най-сърдечен, мили ми смехурко 
Кога летите?

Кога летите?
Проверих си го- решение взето, още от понеделник ми е така, но не м ипращат паспортите. Затова се чудя какво става. Звъня на Спиди, звънях и в посолството, но по телефона не дават инфо, а на имейлите не ми отговарят. Да се надяваме, че всичко ще е наред. Успех на всички!!! И дано скоро имаме визииии!!!!!!!!!