Важно: Заразени продукти

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

myhata II написа:
Sunny boy написа:
7George написа:Списъкът се разширява още и е въпрос на късмет и имунна система, дали ще се заразиш и разболееш.
http://www.cbc.ca/canada/story/2008/08/ ... a-fri.html
Трябва да се променят стандартите. Някой да се похвали, че сам си трепе и пече месото?
Има лесно Джордж.Аз откакто съм по америките никога не съм купувал колбас от супермаркет :shock: Където и да съм живял винаги съм си мърдал задника да открия местен германски колбасар.Почти всичко което поискаш от тях са готови да ти го направят по поръчка.Даже приемат и твои подправки,ако искаш да занесеш :beer:
Голям Червоугодник си бил :)

Защо бил.Още съм.Едно от удоволствията по америките е да избираш какво слагаш в устата си.Нали бе мухата :lol: ти ги знаеш тия работи :wink:
Marginal39

Списък.

Мнение от Marginal39 »

Ето ви списъл на заразените продукти ако ви интересува:
http://www.inspection.gc.ca/english/cor ... 97be.shtml
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

becks написа:
flyfish написа:Къде ги видяхте 15-те по4инали. В4ера по новините потвърдиха 6 смъртни слу4ая, 5 в Онтарио, 1 в Бритиш Колумбия.
Ами гледай днешните новини, не вчерашните.

Ама честно, тва са леле контролираните новини. По CBC тази вечер едва ли не го изкараха най-нормалното нещо.

off: Чудя се как не сте изписали 10 страници тема. Тва ако беше станало в БГ, вече щеше да има изводи за народопсихилогията :evil:
както бях чел някъде, че ако в САЩ се загинат 3000 души след взрив ще се говори 3 дни, а в БГ ако загинат 3-ма души ще се говори 3000 дни; говоря за нещастни случаи по една или друга причина; в каната и САЩ мисля че не се отдава такова значение на човешкия живот в смисъл смъртта се приема много по-естествено, било и то на много хора едновременно.
точно така мисля по въпроса:)
Публикувай отговор