hi Posrestane v Toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Ivak-Divak

hi Posrestane v Toronto

Мнение от Ivak-Divak »

Нямам нищо против фирмите за посрещане. Те в някои случаи са необходими. Никой, никого не кара насила да ходи при тях. Всеки има избор. Мен лично ме вълнува въпроса как стоят нещата с посрещане във Ванкувър. Има ли българи там, които се занимават с това. Ако се притеснявате да пишете във форума (за да не бъдете обругани на момента), може да ми се обадите на лична. Благодаря и дано не съм обидил някого.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Не ми стана ясно какво точно те интересува. Заглавието на постинга ти е "Posrestane v Toronto", а питаш за Ванкувър?!? :roll:
Смяташ да пътуваш за Ванкувър и търсиш някой да те посрещне ли, или се интересуваш какви са възможностите за разработване на подобен бизнес?
:beer: :beer:
Ivak-Divak

Мнение от Ivak-Divak »

Da i dvete temi sa interesni nie jiveem v materialen sviat losho niama
Mnogo se chudih m/y 2 ta grada nikoloi ne poznavam i v dvata a i ne bih angajiral nikoli bez da my platia to i v tova si ima char/nese chustvash angajiran.

Have a nice day.

Treniram angleto che ne sam ot pechenite.

Ste odsedna v Toronto /
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Няма лошо, съгласен съм - всяка кола си има и шофьор, и пътници. Ако все пак решиш да се насочиш към Ванкувър, обади се да видим с какво можем ще помогнем. :beer:
Заключено