Какво мислите за CAA
- ablood
- Обратна връзка:
Имах навремето такава в Canadian Tire. За $69+такс даваха три идвания (теглене, даване на ток, бензин, или отключване), плюс една безплатна смяна на масло, плюс 4 смени на масло по $16 (трябва да се използват в рамките на 1 год). Тегленето за тази цена беше само за къси, градски разстояние.
Ако минавате доста километри със стара, несигурна кола е добре да си вземете някакъв абонамент.
Ако минавате доста километри със стара, несигурна кола е добре да си вземете някакъв абонамент.
-
Освен това има нещо друго което наскоро разбрах. САА карта може да спести доста пари под формата на отстъпки при покупки на стоки или услуги. Просто триябва да се пита защото много малко хора го знаят а пък и търговците не го обявяват явно. Може да се окаже че ще спести повече пари от колкото струва годишната вноска. При това отгоре всичките автомобилни услуги идват безплатно ако се наложи, но най вече да не се...
-
Да и някои хотели дават преференциални цени за САА членовеве.delisted_2 написа:САА карта може да спести доста пари под формата на отстъпки при покупки на стоки или услуги...
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
-
ablood написа:Ееееее... чак пък всички...delisted_2 написа:При това отгоре всичките автомобилни услуги идват безплатно ако се наложи, но най вече да не се...
Дърпане, палене, отключване, бензин, вазелин и май, това е
... е това имам предвид... квото е включено. Едно дърпане от магистрала е $80... Палене зимата е $20 и т.н. При това може да се случи и на нова кола и преди дапочнете да спорите следният пример:
Спукана гума в лява лента в пиков час. Дърпането е неизбежно.
Пак казвам - да не се случва.
Аз имам базовия абонамент просто така ми е по сигурно ако закъсам из пущиняка поне имам некав телефон на които да звьнна за хелп...
Дано не се налага де пу пу...
Иначе на бензиностанция обозна4ена САА ти дават 2% от покупката на бензин в картата САА и може следващата година да си сабрал достатъчно та да не плащаш абонамента. Дават и безплатни пътни карти в офисите им. И картата е обвързана с теб а не с автомобила ти т.е мое да викнеш хелп и за некои приятел. Аз като си заключих ключа в колата един случаен човек нито го знам нито го познавам ми викна ключар за без пари
Дано не се налага де пу пу...
Иначе на бензиностанция обозна4ена САА ти дават 2% от покупката на бензин в картата САА и може следващата година да си сабрал достатъчно та да не плащаш абонамента. Дават и безплатни пътни карти в офисите им. И картата е обвързана с теб а не с автомобила ти т.е мое да викнеш хелп и за некои приятел. Аз като си заключих ключа в колата един случаен човек нито го знам нито го познавам ми викна ключар за без пари

важи и за Щатите
навсякъде кадето има ААА символа, повечето хотели и мотели дето сам спал ти дават 10% отстъпка без проблеми...
също ми се наложи на ползвам jump start в Щатите, хората дойдоха за <15 мин...
също ми се наложи на ползвам jump start в Щатите, хората дойдоха за <15 мин...