Здравейте!
Живеем в Ласал и търсим детска градина на нашата 18 месечна дъщеричка. Записахме се в 17 детски градини в района и както се досещате навсякъде ни казват "няма места за тази възраст и листа за чакане е две годишен" Това направо ме шокира.
Молбата ми към вас е, ако някой знае за свободно място в някоя детска градина или ако зане, че ще се освободи след известно време да ми каже?
Приемам и хитри съвети как все пак да ни вземат на градина? Детето ми е чисто и спретнато, а и ние сме такива и мисля, че добре сме се представяли по градините. Това според мен не ни е проблемът. Ако начина е да им досаждам всеки месец...ОК ще го правя?! Просто незнам как да постъпя, за да успеем.
Благодаря предварително!
ПС: Става въпрос за детска градина по 7$. Може и да е фамилна за начало.
Нуждая от помощ за детска градина
Нуждая от помощ за детска градина
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
помисли за градина от 20 на ден. При не много високи доходи, тоест до 30420 CAD държавата връща 75% от направените разходи тоест на ден ви излиза 5 долара.
има възможност да ви дадат половината от парите предварително.
а на линка отдолу може да видите цялата таблица, за да си прецените, в коя доходна граница попадате и колко ще ви излиза детската градина, в зависимост от вашия си доход
има възможност да ви дадат половината от парите предварително.
а на линка отдолу може да видите цялата таблица, за да си прецените, в коя доходна граница попадате и колко ще ви излиза детската градина, в зависимост от вашия си доход

Ние намерихме преди време нашата в руски вестник, ако не сте пробвали , не е лошо да опитате. Ето какво намерих сега:
Субсидирана детска градина в LaSalle, закуска, обяд и следобедна закуска, образователна програма на френски. Тел. 514 367 35 78 Инга
( не е написано нищо за възраст)
Субсидирана детска градина ( не е написано къде е) 514 369 66 65
Проверете ги и двете.
Късмет
Субсидирана детска градина в LaSalle, закуска, обяд и следобедна закуска, образователна програма на френски. Тел. 514 367 35 78 Инга
( не е написано нищо за възраст)
Субсидирана детска градина ( не е написано къде е) 514 369 66 65
Проверете ги и двете.
Късмет
мразя да ме настъпват по опашката!
- nikolovata
Пробвайте в Jolis coeurs, улицата е Lafleur, тел. mоже да наmерите в интернет, че не mи е подръка. Таm са работили доста българки и като че ли приеmането става по-лесно. Ако не ви е далече, препоръчзаm да се разходите и да подадете mолбата лично.
На каква възраст е детето?
Mоже да ви занеса mолбата и в на6та градина (Mонтесори на ул. Стърлинг), но за таm напливът е голяm.
На каква възраст е детето?
Mоже да ви занеса mолбата и в на6та градина (Mонтесори на ул. Стърлинг), но за таm напливът е голяm.
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Благодаря на всички за отговорите и отзивчивостта!
Ние тази седмица вече сме на детска градина.
В края на миналата седмица съвсем неочаквано ни се обадиха от една от хубавите детски, които бяхме посетили и от Понеделник започнахме да ходим на половин ден. Аз много се зарадвах и изкефих......., но както знаете "докато се усмихнеш, се озъбиш".
Малката ми мишка плачка нон стоп, не яде, не пие и даже вчера си я взех с течащ нос, а вечерта вече и с температура.
Учителките са вдигнали ръце от нея и само недоволстват. Вчера отидох преди обядът им, за да седя с нея да обядва и съответно детенцето си седна на столчето и си яде, а аз просто седях в единият ъгъл на стаята и нищо не правих. Незнам защо постоянно ми казват, че не яде и само плаче. Тя е на 18 месеца и все още има нужда от съвсем малко помощ да седне или да опита храната или за каквото и да било. Тя умира за банани, а в детската дори и банан казват, че не яде. Абе много е тягостно положението и аз се чудя какво да направя?! Надявам се да се канализират нещата скоро.
Това е.
Ние тази седмица вече сме на детска градина.

Това е.
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Няма страшно. Просто детето изживява малък шок. Не е свикнал още. Малкият ни юнак (на 2 г. тогава) упорито отказваше да говори в Монтреал семайната детска градина в продължение на 6 месеца. Големия юнак (6 г. тогава) първите месеци не ядеше нищо в училище. После се отпусна и стана голяма панта. Всичко с времето си. Поздрави от Ванкувърoganche написа:Вчера отидох преди обядът им, за да седя с нея да обядва и съответно детенцето си седна на столчето и си яде, а аз просто седях в единият ъгъл на стаята и нищо не правих. Незнам защо постоянно ми казват, че не яде и само плаче. Тя е на 18 месеца и все още има нужда от съвсем малко помощ да седне или да опита храната или за каквото и да било. Тя умира за банани, а в детската дори и банан казват, че не яде. Абе много е тягостно положението и аз се чудя какво да направя?! Надявам се да се канализират нещата скоро.
Това е.