Покана за виза
На мен ми отговориха на 29 Юли.
/*********************************
Dear Mr. xxxxxxxx,
Please be informed that there are still verifications pending in your case. Once the checks are complete we will contact you for the next stage of the processing of your file.
Thank you for your continued interest in Canada.
Regards
/*************************************
И ние чакаме ....
Вчера и миналият ден им писах отново, но вече не отговарят.
/*********************************
Dear Mr. xxxxxxxx,
Please be informed that there are still verifications pending in your case. Once the checks are complete we will contact you for the next stage of the processing of your file.
Thank you for your continued interest in Canada.
Regards
/*************************************
И ние чакаме ....
Вчера и миналият ден им писах отново, но вече не отговарят.
Звънял съм по телефона не дават никаква информация. Казват, пишете по е-мейл или пратете факс. Политика на консулството. В кореспонденцията задължително пишете пълното си име, дата на раждане, номер на досие -- ако ги няма тези атрибути не отговарят. Поздрави и успех!
07.08.07-Документи Виена
27.05.08-Интервю
16.06.08-Отпечатъци ФБР
02.07.08-Документи Букурещ
16.07.08-ФБР сертификат
06.08.08-Баркодове
22.08.08-Медицински
18.09.08-ОК
06.11.08-Покана
01.12.08-Виза
27.05.08-Интервю
16.06.08-Отпечатъци ФБР
02.07.08-Документи Букурещ
16.07.08-ФБР сертификат
06.08.08-Баркодове
22.08.08-Медицински
18.09.08-ОК
06.11.08-Покана
01.12.08-Виза
Ами бях писала мейл на bucharest......, а сега писах на re-bucharest-immigration@gc.ca и ми отговориха след 1 час с покана!!!
-
Ние получихме днес е-мейл, в който ни искат паспортите!!!!
Преди няколко дни (въпреки съмненията ми дали да им пиша пак) им писах отново и ми върнаха мейл, че не могат да продължат работа по файла ни докато не получат някакви информации от нас. Отговорих им веднага и днес, два дни по-късно най-после сме радостни!
Съветвам ви ако е минало повече от месец, два и не са ви казали защо ви бавят, да им пишете.
Успех на всички!!!

Преди няколко дни (въпреки съмненията ми дали да им пиша пак) им писах отново и ми върнаха мейл, че не могат да продължат работа по файла ни докато не получат някакви информации от нас. Отговорих им веднага и днес, два дни по-късно най-после сме радостни!

Съветвам ви ако е минало повече от месец, два и не са ви казали защо ви бавят, да им пишете.
Успех на всички!!!