Прибира ли се някой с полета на 7 авг през Франкфурт в 6:05
- Megi & Yuli
Прибира ли се някой с полета на 7 авг през Франкфурт в 6:05
Майка ми ще лети на 7 Август в 6:05 от София през Франкфурт за Монреал. Разбира се не говори нито френски, нито английски и затова реших да попитам има ли някой да се прибира в Монреал от ваканция в БГ. Предварително благодаря на всеки, който ще се отзове на темата.
Re: Прибира ли се някой с полета на 7 авг през Франкфурт в 6
...
Последно промяна от .com на Пет Юли 25, 2008 10:55 am, променено общо 1 път.
това не е като да продаваш SIM карти, а ?.com написа:Да се ослушва за Българска реч на самия гейт в Монтреал - ще има Българи вероятно ...
хората търсят от София за Монтреал, а не обратно и в случая българската реч не помага, защото на летище София тя преобладава

Сим картите (използвани) ги продаваш ти, не аз (аз ги унищожавам). Хапчетата вземи преди да пишеш.poumpy написа:това не е като да продаваш SIM карти, а ?.com написа:Да се ослушва за Българска реч на самия гейт в Монтреал - ще има Българи вероятно ...
хората търсят от София за Монтреал, а не обратно и в случая българската реч не помага, защото на летище София тя преобладава
Много те гризе че си скъперник, не се притеснявай, пускай за продаване употребявани неща без угризения