А докумеНа къща не храни

Работил сам в сферата на търговията - Търговски директор .
Това значи ли , че ИТ във Ванкувър е зле ?
Работил сам в сферата на търговията - Търговски директор .yassen28 написа:Във Ванкувър IT безработни с лопата да ги ринеш![]()
А докумеНа къща не храни
Работил сам в сферата на търговията - Търговски директор .yassen28 написа:Във Ванкувър IT безработни с лопата да ги ринеш![]()
А докумеНа къща не храни
А докумеНа къща не храни
Това ми се струва най-удачен вариант. Ученето го препоръчвам само в дългосрочен план, понеже повечето работодатели ценят стажа пред дипломата, така че набери няколко години стаж и след това добави една магистърска степен.yassen28 написа: 2. Имам някакви познания по C# - определено не на 5 курсник завършил СУ и IT гений, а и съм работил малко, само freelance и само в България това . Да наблегна на това ?
Може първо да основеш организация и да действаш за премахването на ограничителните огради на "Жак Картие". Това е ограничаване на правото ти да се хвърлиш от който си искаш мост ... безобразие !Amental написа:но комент![]()
аз ако не мога "да си стъпя на краката" 13+4 години
ще се метна от най-близкия мост![]()
.com написа: Може първо да основеш организация и да действаш за премахването на ограничителните огради на "Жак Картие". Това е ограничаване на правото ти да се хвърлиш от който си искаш мост ... безобразие !
Пак де: значи във Ван се оправят 3 пъти по-бързо от другаде. То си зависи и от мечтите и от зора дето си даваш.Pincher написа: да не говорим че две години на тръстиката - та ти ще се сдухаш.
мой познат живял в канада от 13 години се вдигна и се премести във БЦ
чак след 4 години се оправи
![]()
![]()
![]()
Даже много фирми (Калгари), изхождайки от собствения си опит, предпочитат по-зрелите работници. Защото младите един ден просто напускат или не идват на работа (те и канадците мрънкат от тежка работа, кво си мислите...). Щото живеят при мама и тате примерно, зор нямат много за тия пари. Друго си е зрял мотивиран субект, с къща, кола и други играчки за иплащане... Знаят, че ще направи всичко възможно, за да се справи...Тук на 40 сменят кариера и хич не им пука. 32 си е супер
(ако сравняваш с бг обявите за работа и ограниченията за възраст това тук не съм го видяла никъде)
себе си ли имаш предвид7George написа:Даже много фирми (Калгари), изхождайки от собствения си опит, предпочитат по-зрелите работници. Защото младите един ден просто напускат или не идват на работа (те и канадците мрънкат от тежка работа, кво си мислите...). Щото живеят при мама и тате примерно, зор нямат много за тия пари. Друго си е зрял мотивиран субект, с къща, кола и други играчки за иплащане... Знаят, че ще направи всичко възможно, за да се справи...Тук на 40 сменят кариера и хич не им пука. 32 си е супер
(ако сравняваш с бг обявите за работа и ограниченията за възраст това тук не съм го видяла никъде)