Имаме Сертификатиииииииииииииииииииии
-
- Обратна връзка:
Ето и нашият отговор от Виена
Madame, Monsieur,
J'ai une bonne nouvelle pour vous - Mme Stoyanov vous a йmis les
Certificats de sйlection le 30 juin.
Ils vous ont йtй envoyйs de Vienne environ le 7 ou 8 juillet. Priиre de
vйrifier avec votre bureau de poste.
Meilleures salutations
Madame, Monsieur,
J'ai une bonne nouvelle pour vous - Mme Stoyanov vous a йmis les
Certificats de sйlection le 30 juin.
Ils vous ont йtй envoyйs de Vienne environ le 7 ou 8 juillet. Priиre de
vйrifier avec votre bureau de poste.
Meilleures salutations
url=http://www.sloganizer.net/en/]
[/url]

-
- Обратна връзка:
Благодарим ви приятели!не можем някак истински да се зарадваме преди да ги пипнем в ръце!Страхотно гадно беше този месец от интервюто до сега...
(
дано наистина тази авантюра има щастлив край!Дано се срещаме с вас на друг континент..и дано имаме мнооого поводи за другаруване!Благодарим ви за подкрепата!Много сте ни важни! :beer2:

дано наистина тази авантюра има щастлив край!Дано се срещаме с вас на друг континент..и дано имаме мнооого поводи за другаруване!Благодарим ви за подкрепата!Много сте ни важни! :beer2:
url=http://www.sloganizer.net/en/]
[/url]

Карамел,пълен отказ,така ли?
Не мога да повярвам...........трябва да сте силни и каквото и да става да не се отказвате.Сигурен съм,че е трудно....знам какво ви е,но ще трябва да го преодолеете.Ако трябва пишете до Лиза,защо се случва така.Не знам защо е този "отказ",вие знаете най-добре.
Ние сме с вас!
Не мога да повярвам...........трябва да сте силни и каквото и да става да не се отказвате.Сигурен съм,че е трудно....знам какво ви е,но ще трябва да го преодолеете.Ако трябва пишете до Лиза,защо се случва така.Не знам защо е този "отказ",вие знаете най-добре.
Ние сме с вас!
Карамел,ако е за това ,което ми беше казала,че на интервюто ти е казано,че нямаш достатъчно стаж - мисля,че трябва да пишеш до Виена,до Лиза.И да обясниш това.Защото аз не виждам как при положение ,че имаш 3 деца може да имаш много стаж.
Как се отглеждат 3 деца и да се работи....
В която и страна да си децата са си деца и те изискват грижи ,а вие имате 3 деца и те отнемат не малко от времето,което иначе човек без деца може да използва само за себе си.
Пишете до Лиза.Потърсете си правото.
Как се отглеждат 3 деца и да се работи....
В която и страна да си децата са си деца и те изискват грижи ,а вие имате 3 деца и те отнемат не малко от времето,което иначе човек без деца може да използва само за себе си.
Пишете до Лиза.Потърсете си правото.
На въпроса дали някой ще ви обърне внимание ,ще се получи отговор едва ,когато си зададете въпроса към хората.
Ако го зададете и правилно все пак има шансове.
Някой беше казал ,че наведена глава сабя не я сече.Може и да е така ,а може и да не е.
Въпроса е дали някой от недоразбиране и незнание да е постъпил неправилно.
И все пак си мисля,че трябва да напишете едно умно и интелигентно писмо ,както подобава на хората,които ще стоят зад него!
Да се поинтересувате дали точките ,които не са дадени е трябвало да бъдат дадени.Да видите какво и къде нещо е неправилно.Да можете да се аргументирате с факти.
Ако го зададете и правилно все пак има шансове.
Някой беше казал ,че наведена глава сабя не я сече.Може и да е така ,а може и да не е.
Въпроса е дали някой от недоразбиране и незнание да е постъпил неправилно.
И все пак си мисля,че трябва да напишете едно умно и интелигентно писмо ,както подобава на хората,които ще стоят зад него!
Да се поинтересувате дали точките ,които не са дадени е трябвало да бъдат дадени.Да видите какво и къде нещо е неправилно.Да можете да се аргументирате с факти.