Вие какво писахте?Писмо по пощата имате ли или само от Лиса с уверение че ще получите по пощата...??? Няма каръци като нас други май...)Хубаво е че вашите новини са хубави!Браво!И честито и успехи още веднъж на всички сполучили!Ние,..продължаваме борбите..
Ние писахме на Лиза на e-mail.Тя ни отговори по същия начин,както ти се изразяваш с уверение ,че ще получим скоро сертификат.
Все още не смеем да се отдадем на радостта,докато не видим наистина сертификата.
Независимо от всичко Таня е главния виновник за да стигнем до успешен край.Тя даде всичко от себе си 2 години с учене на френски!
Аз в случая помагах с оптимизъм и финанси....
Мартен,пишете на e-mail и дано и вие да получите положителен резултат! Успех
ехееее, ХА ЧЕСТИТО!!! Значи дойдоха заветните сертификати!
СУПЕР!
Успех и .... скоро на самолетчето и ..... по една бира на първия пикник в Канада!
DCS: 30/10/07, акюзе след 15д.
покана за интервю 1м3с преди интервюто
док. към Букурещ: 7/06/08, баркодове след 1м1д
покана за медицински след 23д
покана за визи след 3с (от направените медицински), върнати паспорти след 18д
Общо: 10м и 18д
Мартен, както казах и преди - имам чувството,че ще си получите сертификатите по пощата, мислете позитивно - понякога и това помага, стискам ви палци! Таня, Драго - едно голямо ЧЕСТИТО и от мен, успех и занапред
Ох....дано ама едва ли:(((Големи каръци сме ние цял живот...Все нищо не се получава от първия път:)))Дано да е речено да отидем в Канадата...пък..ще се борим!Много ви благодарим за подкрепата приятели!
Мартен,пишете на Лиза,да знаете какво се случва.Ясно е ,че така или иначе в последствие ще разберете отговора.По-добре от сега да знаете.А и може и да са ви изпратени сертификати или било и друг отговор,но да не сте получили.
Стискаме палци!