работил съм 3 месеца в Словения и се питам необходимо ли е да упоменавам адреса ,където се бях настанил . Предварително блгодаря за отговора Razz
Ако си ходил на Work and Travel в USA, трябва ли да се попълни в анекс 1 т.11 Antécédents personnels или т.15 Adresses, при положение, че по това време си учил и там не си бил на постоянен адрес и е било за по-малко от 6м.?
Според изискванията свидетелство за съдимост от дадена държава ще се изисква ако престоя ви е бил по-голям от 6 месеца. Така че не е проблем да се пише ако сте били еди къде за по-малко от 6 месеца.
Може да се докаже и да се види.
dida_p написа:Здравейте, пише ли се мотив за какво се изпращат парите
На образеца, който ще ти дадат от Юниън Банк си пише -- SKILLED WORKER -- PRINCIPAL APPLICANT, останалото е да попълниш 340 Е и банковата сметка и код, които също са на образеца. Успех!
Здравейте, пише ли се мотив за какво се изпращат парите
Мотив за превеждане: PROCESSING FEES - Permanent Residence
Може да се добави и за колко и какви хора е плащането ако има място.
Това е ако плащаш за постоянно пребиваващ, която такса е различна 304 Е и се плаща ако искаш сега, ако искаш като минат баркодове, медицински и покана за виза, т.е. след една камара време. Таксата за завеждане на досие в Букурещ е 340 Е и ще ви дадат образец от Юниън Банк, който да следвате. Аз например платих само за досие, а за постоянно жителство като дадат ОК на медицински и всичко е готово за виза. Успех
и като съм започнала да питам...
колко точна информация за университетите давате мон мари досега не е бил студент само в лесотехническия и иконома е малко пресилих де но е бил студент във МГУ в ТУ в УАСГ и в СУ последно.Дипломи няма естесвено от ни един а изпити е взимал само в УАСГ И СУ където му е и най-дълъг престоя ако ги премълча другите два университета....дали ще е проблем според вас
silPa написа:Zdravejte i az da popitam ne6to za svidetelstvata za sudimost
v suda pribirat li originala na akta za rajdane ili samo sverqvat sus fotocopie
само поглеждат оригинала и ти го връщат на момента
п.с. пиши на кирилица иначе ще те изтрият
успех
DCS-15.03.08
Accuse - 10.04.08
Interview-16.06.08 ОК
Букурещ - 10.07.08
Баркодове - 04.08.08
Медицински - 21.08.08
OK - 18.09.08
Покани за виза - 20.10.08
06.11.08г. - ВИЗИ !!!
Все си мисля , че е необходимо информацията в настоящите ви документи да съответства на това , което сте подали в документите за Виена. Така де- там какво сте посочили за ниво на образование ? Има ли въобще диплома за висше образование ? А в т.11 /дейности / мисля , че нама проблем да се отразява години по години всичките му представяния в цитираните университети, но в т.10 след като няма завършено всше образование може би следва да се нпосочат годините преминато в текущото му / към настоящия момент /.в конкретния ВУЗ... Много интересен казус
нали само дето трябва да го разреша в един момент .
Аз до Виена съм пращала академичната справка само от УАСГ където всъщност си е прекарал 1/3 от живота но понастоящем е във СУ днес и от там поръчах академична справка и си мисля че ще им е достатъчно.Само ме притеснява че кариерата му на студент започва от минногеоложкия и ако правят проверка може пък да им се набие на очи.Оххххх незнам 'Живот ли бе да го опишеш...." приемам съвети всякакви и мерси за отговорите.
silPa, казус няма и няма какво да се разрешава.
Какво от това, че си премълчала едно или друго пред провинциалните служби на Квебек, това си е твое решение. Посочила си тези факти и обстоятелства, които са ти били необходими да събереш изискващия се минимален брой точки за да бъдете селектирани. Нали това е целта все пак, а не да си казваме и майчиното мляко. Аз от над 20 г. трудов стаж посочих и изпратих доказателства само за 4 г., защото над тях точките не растат. Но във формуляра за Букурещ си описах целият стаж, защото това е изискването.
Академични справки за Букурещ не трябват. Там нищо от онова дето доказвахте пред имиграционните от Квебек не се доказва, а само се описва детайлно. Доказателства се изпращат само по изрично писмено поискване на федералните имиграционни служби и то само във връзка с посоченият от тях факт.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
искам да помоля някой, да каже , дали Лесли е писала номер на досие на договора за финансова незвисимост. Аз носих само един екземпляр, кйто остана при нея. Сега трябва да пратя един в Букурещ, само дето не знам дали да напиша номера на досието си в горен десен ъгъл. Благодаря