Българите пак сложиха Европа в малкия си джоб

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Hullman

Мнение от Hullman »

Пепон ама ти в ПроКредит банка ли бачкаш. Направо ме разочарова.:)
Това една от няй смотаните банки в БГ. Това ти го казва Хълман който е финансист и който познаваа доста колеги от икономическия с по слаби връзки или без връзки които се озоваха в тази банка.

Тази банка има има 4- 5 малки смотани офиса в София. Най престижния от тях срещу 2-ра градска болница на ул. Христо Ботев в бившия автосервиз.

Тази банка също така има клонове все в бананови страни като Молдова, в Африка и Латинска америка. Там даже пращат в за една година в командировка бг служители които са поработили 3-4 години в ПроКредит за да учат местните неандерталци на банкова дейност при "огромната заплата" от 1000 УСД на месец за да идеш в банановата република като Молдова.:)

Тук във форума има съфорумник/чка от Саскатчуен който/ която е работил/а в тази банка.
Питай него / нея какво прави в Канада като е толкова хубаво и престижно да си работил/а в ПроКредит банк.:)

Ако пък прочетеш първите постиниги на съфорумника / чката ще прочетеш как даваше мило и драго да се докопа до Канада докато работеше в Прокредит банк която ти хвалиш.
За мениджъра който пък бил завършил физика а сега е банкер нямам думи. :)
Той затова е мениджър в Бг а не другаде. Той е едни гърди по напред от Бг служителите които са в Молдова. Меджу тези бг служители също има и такива които не са завършили финанси а други специалности. Нали разбра сега защо са в Молдова а не другаде.
Твоята мечта да не би да е да те пратят и теб в Молдова или Таджикистан примерно?
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Pepon написа:Ти за моята заплата нямай грижа, ами гледай скоро твоята да стане поне 1000 Евро :D. Щото "скапано банкерче в скапана държава" няма да станеш никога, пък заплатата му от 10000 Евро на месец /16100 CAD/ ще има да я сънуваш цял живот :twisted: .
Брех, какво ли толкова върши за тази заплата :).
Да саберат банкерчетата малко за шефа си Орешарски, завалията само 20 бона спестил миналата година :cry:. Банкерчето какво ли е декларирало :)....
Циганите - на Сатурн !
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Бе аз нямам идея кой как е окупирал курортите в Гръцко, но видях как живеят приятелите ми. Които са в Пловдив.
Те живеят за да си платят сметките, една стъпка в страни означава заем. Който се погасява трудно, щото парите са изхарчени предварително. Моето семейство се справя, защото аз пращам пари, а не защото държавата е цъфнала. Затова и се вбесявам като някой почне да ми се фукак как българина харчел повече от колкото имал. Това "повече" идва от чужбина.
Банката дет ми я цитирате са поредните дет плащат мизерни пари на служителите си за да живеят по гореописания начин. Лично мен ма боли шмайзера (както викаше батето) за заплататана едикой си просто защото той не съм аз. А и що за идиотия да се фукаш със заплатата на някой си дет си видял във пресата.
Публикувай отговор