СЪБИРАНЕ НА СЕМЕЙСТВО?!?
-
- Обратна връзка:
СЪБИРАНЕ НА СЕМЕЙСТВО?!?
...ILI KAK PO-TOCHNO CHOVEK DA SI PRIBERE POLOVINKATA v Canada?
aKO NIAKOI E MINAVAL PRODTZEDURATA ILI ZNAE PODROBNOSTI - Neka DA RAZKAJE...Za kolko vreme stava, kakvi dokumenti...
aKO NIAKOI E MINAVAL PRODTZEDURATA ILI ZNAE PODROBNOSTI - Neka DA RAZKAJE...Za kolko vreme stava, kakvi dokumenti...
-
- Обратна връзка:
Ako zena ti nqma ( malka skoba VISA ili Permanent Residence??? ) PR, a ti imash - idvash tuka, chakash 3 god, stavash grazdanin i parenirash zena si ( podrobnosti ne moga da ti dam po taq procedura, zashtoto ne sam go pravil, no pri vsichki sluchai kato doidesh shte imash vuzmoznost da razuchish na mqsto...)
A, oshte neshto, ako ne iskash da chakash... plashtash na nqkoi s passeport da se ozeni za zena ti, fiktivno, no predi tova rqbva da se razvedete. Taka i tq shte vzeme PR
Ako takava e situaciqta nadqvam se da sam bil polezen...

A, oshte neshto, ako ne iskash da chakash... plashtash na nqkoi s passeport da se ozeni za zena ti, fiktivno, no predi tova rqbva da se razvedete. Taka i tq shte vzeme PR

"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Ami ti kato ne si v te4enie, za6to dava6 akul?agaton написа:Ako zena ti nqma ( malka skoba VISA ili Permanent Residence??? ) PR, a ti imash - idvash tuka, chakash 3 god, stavash grazdanin i parenirash zena si ( podrobnosti ne moga da ti dam po taq procedura, zashtoto ne sam go pravil, no pri vsichki sluchai kato doidesh shte imash vuzmoznost da razuchish na mqsto...)

PS.Sega vidiah , 4e na portala niama statia za parrainage na conjoint ili roditel.Dali niama da ima niakoi dobrovoletz da napi6e?
Последно промяна от Rosi на Вто Мар 30, 2004 11:22 pm, променено общо 1 път.
Тук ще намериш информацията която те интересува
http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/out.html
Наистина не трябва да чакаш три години. Много добре си решил да подготвиш документи от България.
Късмет

http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/out.html
Наистина не трябва да чакаш три години. Много добре си решил да подготвиш документи от България.
Късмет

не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
-
- Обратна връзка:
Agi ne zablujdavaj horata:) Sled kato vzeme viza i se ojeni mu se anulira vizata. Pishe go na www.cic.gc.ca i ne sym go izmislil az:) Vseki moje da go pro4ete, no naistina za edin brak tryabva da se premislyat neshtata... Sneji e adski prava !
Tova gore e tzitat ot balbi ot ARHIVITE na FORUMA...
Iskashe mi se niakoi da go potvurdi..niakoi, koito se e oparil...zashtoto ako e taka ne mi se iska da si zabaviam trugvaneto s jenitba sega.
No vse pak moga da potgotvia ottuka niakoi drugi dokumenti?!?
Tova gore e tzitat ot balbi ot ARHIVITE na FORUMA...
Iskashe mi se niakoi da go potvurdi..niakoi, koito se e oparil...zashtoto ako e taka ne mi se iska da si zabaviam trugvaneto s jenitba sega.
No vse pak moga da potgotvia ottuka niakoi drugi dokumenti?!?
Az li4en opit niamam ,no kogato idvaxme ot BG za Canada v samoleta se zapoznaxme s edin bulgarin s sxoden problem na tvoia .Ta toi kakvo kaza 4e pravi-Purvo leti do Montreal .Posle se vrushta da se geni sled koeto po4va programa za sponsorirane.Toi se vurna za svadbata 2 -3 meseca po kusno ,no sled tova zagubix vruzka s nego i neznam kakvo e stanalo.4uvala sum samo 4e kogato sponsorisha gena si se iska da dokagesh doxodi okolo 17 000 godisho ,a ne kato v drugite slu4ai s rodnini okolo 35 000.Sushto ako nedai si boge se razvedete i tia mine na pomoshti ili stipendia ti poemash razxodite.Kolko vreme otnema procedurata neznam ,no xorata spomenavat neshto za okolo godina.
- Vladimir Nikolov
- Обратна връзка:
До Сталкер.
Ако вече имаш РП виза схемата е следната:
1. Влизаш в Канада и чакаш да си получиш РП картата.
2. Отиваш си до БГ и се жениш за девойката.
3. Прибираш си се тука.
4. Пращаш и покана да дойде при тебе с визитор виза(мах. 6 месеца)
5. След като изтече визата я подновявате от тука.
Някъде след точка 3(без значение къде) и подаваш документите за спонсорство.
Успех.
Ако вече имаш РП виза схемата е следната:
1. Влизаш в Канада и чакаш да си получиш РП картата.
2. Отиваш си до БГ и се жениш за девойката.
3. Прибираш си се тука.
4. Пращаш и покана да дойде при тебе с визитор виза(мах. 6 месеца)
5. След като изтече визата я подновявате от тука.
Някъде след точка 3(без значение къде) и подаваш документите за спонсорство.
Успех.
Hi Stalker,
Hajde da se izkaje nyakoj, koito go e pravil tova uprajnenie- sponsorirane na supruga, ne GODENITZA (tova sa razlichni neshta).
Nadyavam se, che si vzel viza kato single i ne si se ojenil za momata dokato si chakal viza. Sigurno znaesh, che naj-vajnoto neshto dokato chakash viza e nyamash promyana na statuta, kato da se ojenish naprimer. Za da e po-yasno, shte ti kaja kakvo stana primen.
Az podadoh documenti za federalna Canada kato single. Dve sedmitzi po-kasno sreshnah budeshtata si supruga v Studentski grad.... Dokato chakah interview and visa si jiveeh s neya (okolo30 mesetza). Kato vzeh vizata misleh da se ojenya, za da "ulesnya neshtata" s idvaneto na moyata polovinka v Canada. Posavetvah se s priyateli v Toronto, te govoriha s immigrationite. Okaza se, che ako se ojenya predi da vlyaza v Canada (toest promyana na statuta) shte napravya ogromna greshka. Ta nakratko, dojdoh v Toronto, izkarah dve sedmitzi vacation i se pribrah v Bg. Ojenih se i sled dva dni letyah za Toronto otnovo. Popalnih dokumenti za sponsorship, sled 2 mesetza me odobriha, zavedoha file na imeto na jena mi v Bucharest. Sled nyakolko mesetza jenata vze viza and that is it.
Sega nyakolko utochneniya
1. Az go napravih tova 2000 godina. Sega ima po-nov zakon (po-lesen). Okolo men ima 3-ma, koito si dokaraha jenite sled men..
2. Nyama nujda da si rabotil EDIN den v Canada za da dokarash jena si tuk. Politikata e da se sabirat semejstva.
3. Razpechataj documentite za jena ti (ti shte gi popalnish i pusnesh v Canada) tya tryabva da se podpishe na edna ot poslednite stranitzi, che saglasna da ya sponsorirash ili neshto takova. Tazi STRANITZA tryabva ga ya imash kato dojdesh v Canada 2-iya pat (sled kato si se ojenil)!!!.
4. KAKVOTO I DA PRAVISH, NE VLIZAJ PARVIYAT PUT V CANADA S PROMENEN STATUT (OJENEN). Na letishteto shte te pitat dali imash promyana na statuta. Ako kajesh NE (a si ojenen) lajesh, ako kajesh DA si f**ked. Shte ti vzemat vizata i shte varnat v Bg da kandidatstvash otnovo, tozi pat s jena si
Cheers
P.S. Agatone, kato ne znaesh- NE PISHI. Nothing personal, but tova sa serionzni neshta i greshna infornatziya moje da imasadbonosni posledstviya!!!
Hajde da se izkaje nyakoj, koito go e pravil tova uprajnenie- sponsorirane na supruga, ne GODENITZA (tova sa razlichni neshta).
Nadyavam se, che si vzel viza kato single i ne si se ojenil za momata dokato si chakal viza. Sigurno znaesh, che naj-vajnoto neshto dokato chakash viza e nyamash promyana na statuta, kato da se ojenish naprimer. Za da e po-yasno, shte ti kaja kakvo stana primen.
Az podadoh documenti za federalna Canada kato single. Dve sedmitzi po-kasno sreshnah budeshtata si supruga v Studentski grad.... Dokato chakah interview and visa si jiveeh s neya (okolo30 mesetza). Kato vzeh vizata misleh da se ojenya, za da "ulesnya neshtata" s idvaneto na moyata polovinka v Canada. Posavetvah se s priyateli v Toronto, te govoriha s immigrationite. Okaza se, che ako se ojenya predi da vlyaza v Canada (toest promyana na statuta) shte napravya ogromna greshka. Ta nakratko, dojdoh v Toronto, izkarah dve sedmitzi vacation i se pribrah v Bg. Ojenih se i sled dva dni letyah za Toronto otnovo. Popalnih dokumenti za sponsorship, sled 2 mesetza me odobriha, zavedoha file na imeto na jena mi v Bucharest. Sled nyakolko mesetza jenata vze viza and that is it.
Sega nyakolko utochneniya
1. Az go napravih tova 2000 godina. Sega ima po-nov zakon (po-lesen). Okolo men ima 3-ma, koito si dokaraha jenite sled men..
2. Nyama nujda da si rabotil EDIN den v Canada za da dokarash jena si tuk. Politikata e da se sabirat semejstva.
3. Razpechataj documentite za jena ti (ti shte gi popalnish i pusnesh v Canada) tya tryabva da se podpishe na edna ot poslednite stranitzi, che saglasna da ya sponsorirash ili neshto takova. Tazi STRANITZA tryabva ga ya imash kato dojdesh v Canada 2-iya pat (sled kato si se ojenil)!!!.
4. KAKVOTO I DA PRAVISH, NE VLIZAJ PARVIYAT PUT V CANADA S PROMENEN STATUT (OJENEN). Na letishteto shte te pitat dali imash promyana na statuta. Ako kajesh NE (a si ojenen) lajesh, ako kajesh DA si f**ked. Shte ti vzemat vizata i shte varnat v Bg da kandidatstvash otnovo, tozi pat s jena si
Cheers
P.S. Agatone, kato ne znaesh- NE PISHI. Nothing personal, but tova sa serionzni neshta i greshna infornatziya moje da imasadbonosni posledstviya!!!
-
- Обратна връзка:
THANX!!!
Dobre che ne napravih greshkata da se ojenia predi da vliaza v Canada!
Oshte edno dokazatelstvo za POLEZNOSTTA na Foruma!
Blagodaria na vsichki za otgovorite!
Zapasiavam se s tyrpenie i se zasilvam kum MTL!
Oshte edno dokazatelstvo za POLEZNOSTTA na Foruma!
Blagodaria na vsichki za otgovorite!
Zapasiavam se s tyrpenie i se zasilvam kum MTL!
mi opredelno toia post tribwa da se sloji niakde kadeto lessno moje da se nameri ot niakoi koito se interesuwa i tursi to4na informancia po daden wapros,,, . ne iskam da zwu4a cocky ama e леле rowenoto dokato namerish neshto koeto te interesuwa. ina4e e mnog intersno i wsiakwi drugi interesni neshat mojesh da namerish no neshto po specific she si skusash nerwite osbeno na dail-up:)
Thnax na AlexAA
Thnax na AlexAA