Ами ще помагам, щом трябва...и само морално разбира се.

Mи аз съм супер в Отава, но не смея да си кажа, щото сега ще се намери някой да ми каже да си премеря температурата, да си изпия хапчетата и да махна розовите очилаninka83 написа:аз продължавам да чакам някой да каже "Аз съм супер".. еди къде си ...в Канада...![]()
"Linko", усещам, че сме от една "порода"..................................................................................................
Ама съм загубеняк, нали? Или пък може би е верно това дето казва жена ми, че в миналия си живот съм живял тук.
Така добре го каза, че все едно аз съм го измислил!!!!Щастлив и доволен в .................. Нито един черен съсед, никаква индустрия на километри наоколо. Свързваме двата края.
Следваща цел - да докарам родителите си.
Хе хе, благодаря! Така е наистина, да потвърдя и аз, да не остане някой с грешно впечатление! Работим и двамата с мъжа ми и дойдохме с добро ниво на английски език - на мен даже постоянно ми правят комплименти колко добре говоряHullman написа:Браво на трудещите се в Канада.
Вие сигурно сте от София, или някъде от околността, щом казвате на морето "моренце".digit написа:...
Пообиколихме Ню Йорк, Монреал, околностите на Торонто, Ниагарския водопад няколко пъти, ходихме за седмица на моренце в Куба,...