JOY написа:Не помня вече за какви заверки точно,но ми се наложи веднъж да заверявам при нотариус(беше изрично условие да бъде заверено именно при нотариус).Без да питам изобщо колко струва (влизам в при първия попаднал ми,защото така ми е по-удобно),изтърсвам една папка с документи.Сигурно ще да са били повече от 20... :oops: Очите и се окръглиха,повика секретарката,на която връчи всичко това за копия,а докато тя ги правеше ние си поговорихме доста задушевно за трудния емигрантски живот.След като ми подписа и подпечати всяка една страница от 20-те документа,състоящи се от по няколко страници,я попитах колко ще ми струва и тя доста сконфузено попита много ли ще са 20-тина дол. :D Аз бях съвсем "прясна" и разбира се,оставих 5 отгоре... :oops:
Леле,боже,ами колко в действителност е трябвало да платя? :shock: :shock: :shock:
Колко ли ще да ме е съжалила?
Да,след няколко дни,имаше продължение,защото ми поискаха няколко допълнителни документа (какво знаете вие за бюрокрация? :? ) и аз отново цъфнах при нея...Подпечати ми ги и ги подписа безплатно и вече съвсем по дружески ми разказва надълго и широко за сина си,чиято снимка стоеше на бюрото и...
v US moje v vseki curency exchange da si zaverish za dolar
a tuk - hodene po makite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Vsi4ko koeto e napisal hullboy e viarno no vuprosa e ako ne iskash da se zanimavsh s dokumenti,prosto nenavigdash tozi tip deinosti kakvo pravish-otivash i plashtash na niakoi drug da svurshi tazi rabota .i kakvo o4akvash v zamiana -dobre svurshena rabota.prosto tova e.
Не сам дошъл все още в Канада, даи боже да е скоро, но си мисля, че всички които са вече зад океана трябва да си спомнят от къде идват и какво е било, та да недоволстват по-малко. Еее па нещо все няма да е наред, по-добре е, от колкото всичко да не е наред.