10 прости правила за утвърждаване собственото его
Честно казано и аз не мога! Затова сме тук и сме от отбора на мишките!Lub0 написа:Саможертвата донякъде бих могъл и да я разбера, но егоизма да удавиш и собствените си деца, виж това не мога...

Това, че аз и ти не можем, не означава, че такива хора няма! Чети БГ история. Там има много примери! И не само в българската, и в историята на другите народи, и в Библията и в митовете и легендите и т.н.!

Re: 10 прости правила за утвърждаване собственото его
мдааа, високопарност отвсякъдеЖени написа: На този въпрос може по-добре да ти отговорят Левски, Ботев, Раковски и т.н.![]()
Имиграцията, от където и да я погледнеш, си е дезертьорство, бягство!

явно толкова си разбрала живота на Левски и Ботев
явно и Ботев е бил "дезертьор"

и да сравняваш борбата за освобождение на един поробен народ със сегашната ситуация, просто замирам пред такъв анализ....
пак сме тук 

Ами ако не знаеш, Ботев е загинал на територията на БГ именно в борбата за освобождение на поробения народ! И да е дезертирал преди това човека е размисли после!ilka написа:мдааа, високопарност отвсякъдеЖени написа: На този въпрос може по-добре да ти отговорят Левски, Ботев, Раковски и т.н.![]()
Имиграцията, от където и да я погледнеш, си е дезертьорство, бягство!![]()
явно толкова си разбрала живота на Левски и Ботев
явно и Ботев е бил "дезертьор"![]()
и да сравняваш борбата за освобождение на един поробен народ със сегашната ситуация, просто замирам пред такъв анализ....
Ти едва ли ще се върнеш сега да се бориш за отново поробения ни народ?
Малка поправка: убит в гърба от българин в неговата четаЖени написа:Ами ако не знаеш, Ботев е загинал на територията на БГ именно в борбата за освобождение на поробения народ!

А кой беше казал : "Не народ, а мърша!"

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Тоест ме допълваш, не ме поправяш!krimon написа:Малка поправка: убит в гърба от българин в неговата четаЖени написа:Ами ако не знаеш, Ботев е загинал на територията на БГ именно в борбата за освобождение на поробения народ!
А кой беше казал : "Не народ, а мърша!"
И аз за същата мърша горворя самоче днес се е изнесла на канадска територия!
И кой казва, че мършата се е изнесла в Канада ?
И кои са тези цветове на българската нация, които са останали в България и я управляват ?
Ето на това искам да ми отговориш, умирам от любопитство
И кои са тези цветове на българската нация, които са останали в България и я управляват ?
Ето на това искам да ми отговориш, умирам от любопитство

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
само едно въпросчеЖени написа:
Ами ако не знаеш, Ботев е загинал на територията на БГ именно в борбата за освобождение на поробения народ! И да е дезертирал преди това човека е размисли после!
Ти едва ли ще се върнеш сега да се бориш за отново поробения ни народ?

и не , не знам как е загинал Ботев

П.С. да беше оставила на спокойствие паметта на хора като Ботев и Левски, те стоят много над такива като теб.
П.С.2 а последното изречение показва твоето отношение, не моето.
Няма откъде да знаеш какво ще правя аз

пак сме тук 

Тези, които са дошли в Канада като бежанци, цигани, педераси и т.н. те да кажат от кого ни е поробен народа и от какво са бежанци!ilka написа: само едно въпросчета от кого или кои е поробен днес народа ??
и не , не знам как е загинал Ботевние страхливите и тъпи мишки, дето сме дезертирали, всичките сме преживели лоботомия
П.С. да беше оставила на спокойствие паметта на хора като Ботев и Левски, те стоят много над такива като теб.
П.С.2 а последното изречение показва твоето отношение, не моето.
Няма откъде да знаеш какво ще правя аз

По втората ти точка мисля, че искаш да кажеш, че си оперирана от родова памет, щото лоботомията е хирургическа намеса за лечение на психични болести!

Наистина няма откъде да знам как би постъпила ти и затова съм поставила въпросителен знак на изречението си!

Ами нека го кажем най-сетне:Жени написа:
Емиграцията, от където и да я погледнеш, си е дезертьорство, бягство!
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЕЗЕРТЬОР ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ... ХАН АСПАРУХ!

Ние само сме негови бледи сенки.
Сиренето е безплатно само в капана.
Жени написа: Ценностната им система не би им позволила да се бият толкова гордо в гърдите с постъпката си и дори да обявяват колко са смели! И не им позволява да плюят по дома си, по всичко родно и да забравят, че те просто са имали късмет да се измъкнат от потъващата родина, а не смелост!
И същите тези смелчаци обявяват за страхливци братята си и сестрите си, които по липса на Миши инстинкти за бягство все още са на палубата на потъващия кораб! Това ми се струва много грозно и недостойно!![]()
Имиграцията, от където и да я погледнеш, си е дезертьорство, бягство!

Това горното никак не се връзва с твърденията ти, че си млада. Точно обратното - показва, че собствениците на твоя кораб са успели да ти промият мозъка до степен, характерна само за соц корабите. Чудя се кога са имали време.
Щом соц образованието е оставило такива дълбоки следи у теб, надявам се, ще можеш да си спомниш и един въпрос от уроците по история, който следва да се прилага към всеки исторически факт: на кого е изгодно това? Надявам се да можеш да си отговориш в сценария с кораба.
А иначе, живеем в 21 век. Светът не е това, което беше. Все повече е едно глобално село. И държавите не са това, което бяха. Камо ли националните.
If you take your eyes off your goals, all you see is obstacles.
Мишке, цитирай ме коректно, ако обичаш или уточнявай, че правиш корекции в цитата ми!mouse написа:Ами нека го кажем най-сетне:Жени написа:
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЕЗЕРТЬОР ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ... ХАН АСПАРУХ!![]()
![]()
Ние само сме негови бледи сенки.

Имиграция за мен е правилната дума, защото съм в Канада и всички ЗАселили се тук българи са Имигранти!
Ако бях в БГ всички ИЗселили се от там щяха за мен да са Емигранти!
Значи се оказвам права и анализът ми от една друга тема, че всички сме от село е верен! Ама то си ни и личи!Val написа:...А иначе, живеем в 21 век. Светът не е това, което беше. Все повече е едно глобално село. И държавите не са това, което бяха. Камо ли националните.

Ти си Емигрирала от потъващия кораб.Жени написа:Мишке, цитирай ме коректно, ако обичаш или уточнявай, че правиш корекции в цитата ми!mouse написа:Ами нека го кажем най-сетне:Жени написа:
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЕЗЕРТЬОР ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ... ХАН АСПАРУХ!![]()
![]()
Ние само сме негови бледи сенки.![]()
Имиграция за мен е правилната дума, защото съм в Канада и всички ЗАселили се тук българи са Имигранти!
Ако бях в БГ всички ИЗселили се от там щяха за мен да са Емигранти!
Сиренето е безплатно само в капана.