Здравейте съфорумци! Преди известно време ми откриха злокачествено образование на гърдата. Преминах необходимото оперативно и последващо лечение. Сега слава на Бога и на всички лекуващи ме лекари всичко е наред. Преди да ми бъде открито заболяването бях започнала процедурата за имиграция в провинция Квебек. Минах успешно интервюто, медицинските и сега ми предстои заминаване на 13-ти юли.
Молбата ми е към жени с подобен проблем или такива, който имат някаква инфорцаия по въпроса да се свържат с мен, тъй като имам доста въпроси, свързани с намирането на добър онколог, болница, минаването на контролни прегледи и т.н. Можете да се свържете с мен на лични събщения понеже темата не е много приятна за обсъждане във форума, специфична е и не искам да натоварвам останалите участници с проблеми от подобен род.
Предварително благодаря на всички отзовали се! Предполагам има и други жени, минали по този път и ще се радвам да споделят с мен. Все пак е твърде стряскащо да пристигнеш в чужбина, да се опитваш да започнеш нов живот и наред с обичайните трудности, да трябва да се справяи и с проблеми от такова естество. Но най-важна е психиката на човек и желанието му да се бори. Отново безкрайно благодаря на всички, които имат желание да ми окажат малко помощ!
Въпрос към жени с онкологично заболяване
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Уточнение
*****************marico написа:Става въпрос за заминаване за Монреал. Пропуснах да отбележа в предишната тема. За първи път пиша във форума и просто ми дойде малко в повече вълнението, напрежението и всички други чувства, свързани със заминаването
Няма смисъл от отделна тема за това уточнение затова го местя тук.
Linko
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!