ablood написа: Не твърдя, че жените не могат да карат. Просто лошите шофьори са доста по-срещани сред жените, отколкото сред мъжете.
Нито блондинките са тъпи. Просто сред жените склонни да се изрусяват има повече тъповати същества.

Да му викам лош шофьор? Аз? Само заради бавното, втренчено шофиране, диагонално паркиране и редовни щети? Никога! Това всъщност са най-добрите и безопасни шофьори!mama_kenga написа:Какво значи "лош шофьор"? Наистина не си в час със статисттиките за мъжете и жените. Жените карат с по-ниска скорост, повече внимават, правят леки ПТП. Не умеят добре да паркират, ама това не е болка за умирачка - може да се случи да ти чукнат колата на някой паркинг. Ако на това му викаш лош шофьор...много си се объркал.
Това е защото един мъж може да направи 300-500 деца за една година, а една жена - 3-4.ablood написа: ...
Признавам, че мъжете имаме лошата черта да се състезаваме. Това е в кръвта! От незапомнени времена мъжът е бил ловеца в семейството. За да го изхрани той се е съревновавал с хищниците, дивеча, чуждите племена и своите съплеменници. Слабите не са оцеляли.
...
ablood написа:Да му викам лош шофьор? Аз? Само заради бавното, втренчено шофиране, диагонално паркиране и редовни щети? Никога! Това всъщност са най-добрите и безопасни шофьори!mama_kenga написа:Какво значи "лош шофьор"? Наистина не си в час със статисттиките за мъжете и жените. Жените карат с по-ниска скорост, повече внимават, правят леки ПТП. Не умеят добре да паркират, ама това не е болка за умирачка - може да се случи да ти чукнат колата на някой паркинг. Ако на това му викаш лош шофьор...много си се объркал.
Колко точно OFF? Да не си се обзавела с Land Cruiser? Или просто от много мачкане са ти изпопадали калниците и сега си мислиш, че караш бъги?Ivet написа:ablood, искаш ли на едно офроуд маршрутче да минем? Да видим кой може да кара?![]()
Пич, като не ти харесват шофьорските умения на жените имаш следния избор:ablood написа: Да му викам лош шофьор? Аз? Само заради бавното, втренчено шофиране, диагонално паркиране и редовни щети? Никога! Това всъщност са най-добрите и безопасни шофьори!
Никъде не съм споменала маркуч и четкаablood написа:Само не знам защо аз трябва да съм единствения с маркуча и четката? Каква е разликата дали ще измиеш някоя голяма тава, или колата?